Ο Τάσος Κωστής μιλάει για την απώλεια του Πάνου Χατζηκουτσέλη – «Ήταν πολύ δύσκολο»

12:33 - 25/04/2020

Στον αέρα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα” βγήκε, με σύνδεση μέσω skype, ο Τάσος Κωστής, ο οποίος μίλησε και για την […] The post Ο Τάσος Κωστής μιλάει για την απώλεια του Πάνου Χατζηκουτσέλη – «Ήταν πολύ δύσκολο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Τάσος Κωστής μιλάει για τον καλό του φίλο Πάνο Χατζηκουτσέλη – «Ήταν πολύ δύσκολο»

Όλα όσα είπε ο ηθοποιός Τάσος Κωστής. Στον αέρα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα” βγήκε, με σύνδεση μέσω skype, ο Τάσος Κωστής, ο οποίος μίλησε και ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Ο Τάσος Κωστής μιλάει για τον καλό του φίλο Πάνο Χατζηκουτσέλη – «Ήταν πολύ δύσκολο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ο Τάσος Κωστής μιλάει για τον θάνατο του Πάνου Χατζηκουτσέλη

Στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» μίλησε το πρι του Σαββάτου μέσω skype, ο Τάσος Κωστής, ο οποίος αναφέρθηκε και στην απώλεια...

Διαβάστε το στο Zougla

Ο Τάσος Κωστής μιλάει για τον θάνατο του Πάνου Χατζηκουτσέλη

Στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» μίλησε το πρι του Σαββάτου μέσω skype, ο Τάσος Κωστής, ο οποίος αναφέρθηκε και στην απώλεια του Πάνου Χατζηκουτσέλη. «Ήταν...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ο Τάσος Κωστής μιλάει για την απώλεια του Πάνου Χατζηκουτσέλη: Ήταν πολύ δύσκολο (VIDEO)

Στην απώλεια του Πάνου Χατζηκουτσέλη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Τάσος Κωστής, ο οποίος βγήκε στον αέρα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα” μέσω Skype. «Ήταν πολύ δύσκολο γιατί όταν συνέβη και με πήραν τηλέφωνο να μιλήσω γι’ αυτή την απώλεια, δεν μπόρεσα να μιλήσω. Ακριβώς επειδή ένιωθα όλο αυτό το “σφίξιμο” για το ότι δεν θα μπορέσουμε να παρευρεθούμε στην εξόδιο ακολουθία, δεν μπόρεσα να μιλήσω. Ξεκίνησα να μιλήσω για τον Πανούλη και κόπηκε η φωνή μου, είπα συγγνώμη δεν μπορώ να μιλήσω και σταμάτησα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ευγένειά του και το χιούμορ του. Ο Πάνος ήταν η χαρά της ζωής. Και ήταν μια ολόκληρη… βιβλιοθήκη, ήξερε τα πάντα για το θέατρο, για τους ηθοποιούς, για παραστάσεις, για τις διανομέ

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»