Η συγκινητική ανάρτηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: Ο Χρηστάκος ανήμερα του Πάσχα αποφάσισε να μας κάνει ένα τεράστιο δώρο!!!

11:32 - 25/04/2020

Mια απίστευτα όμορφη έκπληξη έκανε στη Νένα Χρονοπούλου ο μονάκριβος γιος της, Χρήστος. Το 15χρονο αγόρι μετά από 4 χρόνια θεραπείας ξεκίνησε να κάνει μόνος του διάδρομο χαρίζοντας απίσυετη χαρά στη μητέρα του που ποτέ δεν έκρυψε την λατρεία που του έχει. "Καλή σας ημέρα, ο Χρηστάκος ανήμερα του Πάσχα αποφάσισε να μας κάνει ένα τεράστιο δώρο !!! Ξεκίνησε ΜΟΝΟΣ του να κάνει διάδρομο και δεν κατέβαινε με τίποτα ! Από εκείνη την Άγια ημέρα, κάνει κάθε μέρα προπόνηση, το βράδυ πέφτει ξερός για ύπνο, περπατάει δύο με δυόμιση χιλιόμετρα την ημέρα, χωρίς σταματημό, γιατί...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει