Η Μαρία Εκμεκτσίογλου έχασε αγαπημένο της πρόσωπο από κορωνοϊό
11:30 - 25/04/2020
Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες η Μαρία Εκμεκτσίογλου καθώς αγαπημένος της φίλος έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό που πλήττει τον πλανήτη.
Τη...
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Εκμεκτζίογλου: Θρηνεί αγαπημένο της φίλο που έφυγε από τον κορονοϊό
Μόλις πριν 2 μερες μιλούσαμε στο τηλέφωνο εγώ Αθήνα εκείνος Κωνσταντινούπολη για αυτον τον άθλιο ιο και πριν μισή ώρα μου ηρθε η είδηση οτι χάθηκε ο αγαπημένος μου φίλος
The post Μαρία Εκμεκτζίογλου: Θρηνεί αγαπημένο της φίλο που έφυγε από τον κορονοϊό appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.grΔύσκολες ώρες για τη Μαρία Εκμεκτσίογλου - «Έχασε» αγαπημένο της πρόσωπο από κορωνοϊό (Photos)
ΕΛΛAΔΑ
Ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο έχασε η Μαρία Εκμεκτσίογλου.
Όπως έγραψε στο Facebook ότι έχασε αγαπημένο της φίλο από τον κορωνοϊό.
Ο επί 20 χρόνια φίλος της, Κατ Τουνκάι, από την Κωνσταντινούπολη, έφυγε από τη ζωή και εκείνη δεν μπορεί να το πιστέψει.
«Μόλις πριν 2 μερες μιλούσαμε στο τηλέφωνο εγώ Αθήνα εκείνος Κωνσταντινούπολη για αυτον τον άθλιο ιο και πριν μισή ώρα μου ηρθε η είδηση οτι χάθηκε ο αγαπημένος μου φίλος Kut. Ζωγράφος απο τους καλύτερους. Φίλος για 20 χρόνια, ίσως και παραπάνω, σχεδίαζε για φέτος εκθέσεις ζωγραφικής, σχεδίαζε να έρθει Αθήνα, σχεδίαζε να πάρει μια γάτα ακόμα, σχεδίαζε να ερωτευτεί, σχεδίαζε σχεδίαζε σχεδίαζε... Πόσο άδικο ποσο τραγικό. Δεν πιστεύεις ποτέ
Διαβάστε το στο topontiki.grΜαρία Εκμεκτζίογλου: Θρηνεί αγαπημένο της φίλο που έφυγε από τον κορονοϊό
Δύσκολες ώρες περνά η Μαρία Εκμεκτσίογλου! Η αγαπημένη μαγείρισσα έχασε έναν αγαπημένο της φίλο, που χτυπήθηκε από κορονοϊό και γεμάτη θλίψη μοιράστηκε μαζί μας τα δυσάρεστα νέα. Ο επι 2ο χρόνια φίλος της ζωγράφος Κατ Τουνκάι, από την Κωνσταντινούπολη, έφυγε από τη ζωή και η Μαρία δεν μπορεί να το πιστέψει! «Μόλις πριν 2 μερες […]
Διαβάστε το στο irafina.gr