Η Χρυσούλα Διαβάτη εξηγεί γιατί οι “Δύο Ξένοι” άφησαν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση

10:15 - 25/04/2020

Διαβάζοντας και… ζυμώνοντας περνάει τις ημέρες της καραντίνας λόγω του κορονοϊού η Χρυσούλα Διαβάτη, η οποία είναι μία από τις […] The post Η Χρυσούλα Διαβάτη εξηγεί γιατί οι “Δύο Ξένοι” άφησαν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Χρυσούλα Διαβάτη εξηγεί γιατί οι "Δύο Ξένοι" άφησαν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση

Η Χρυσούλα Διαβάτη ηθοποιός μίλησε στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη για τον γνωστό λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα, την επιστροφή των «Δύο ξένων» στον τηλεοπτικό αέρα του Mega channel, ενώ εξήγησε γιατί διαφωνεί με την τακτική οι θεατρικές παραστάσεις να παίζονται στην τηλεόραση ή στο Διαδίκτυο. «Μια χαρά στο σπίτι» δηλώνει πως βιώνει την καραντίνα λόγω του επιθετικού ιού. Ωστόσο επισημαίνει ότι «το μόνο κακό είναι ότι ο κορονοϊός είναι επικίνδυνος. Μένω μέσα στο σπίτι μου με την οικογένειά μου και περνάμε ωραία με διαβάσματα, μαγειρικές και ζυμώματα. Είμαι μια νοικοκυρά που δεν μου μένει χρόνος να ξεκουραστώ», αναφέρει στο «Secret». Η ίδια σχολιάζει και τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας στη μάχη

Διαβάστε το στο thestival.gr

Χρυσούλα Διαβάτη: Γι’αυτό οι “Δύο Ξένοι” άφησαν ιστορία – Τι δήλωσε για Τσιόδρα και κυβέρνηση

The post Χρυσούλα Διαβάτη: Γι’αυτό οι “Δύο Ξένοι” άφησαν ιστορία – Τι δήλωσε για Τσιόδρα και κυβέρνηση appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Χρυσούλα Διαβάτη εξηγεί γιατί οι Δύο Ξένοι άφησαν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση

Όλα όσα είπε η γνωστή ηθοποιός Χρυσούλα Διαβάτη.   Διαβάζοντας και… ζυμώνοντας περνάει τις ημέρες της καραντίνας λόγω του κορονοϊού η Χρυσούλα Διαβάτη, η οποία είναι μία από τις σημαντικότερες ηθοποιούς της εποχής μας, με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της. Η καταξιωμένη ηθοποιός μίλησε στο «Secret» και

Διαβάστε το στο madata.gr

Χρυσούλα Διαβάτη – Δύο ξένοι: Εξηγεί γιατί άφησε ιστορία στην ελληνική ιστορία η σειρά [vid]

Χρυσούλα Διαβάτη - Δύο ξένοι: «Το σίριαλ αυτό άφησε ιστορία και εποχή και ο λόγος είναι ότι είναι ένα διαχρονικό σίριαλ, δεν ανήκει σε μια εποχή, και ο λόγος του Ρήγα ήταν διαχρονικός, γι’ αυτό και θα μείνει κλασικό», τόνισε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»