Στο Βερολίνο η άτυπη τριμερής Γκουτέρες-Αναστασιάδη-Ακιντζί στις 25 Νοεμβρίου

10:48 - 26/10/2019

Η πολυσυζητημένη τριμερής για το Κυπριακό έκλεισε, σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα "Φιλελεύθερος". Ο ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών κάλεσε αργά χθες το απόγευμα τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη σε άτυπη συνάντηση στο Βερολίνο στις 25 Νοεμβρίου. Κατά τη συνάντηση θα συζητηθούν τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό. Θετική ήταν η ανταπόκριση του Προέδρου Αναστασιάδη και του Μουσταφά Ακιντζί. Αναμένεται κάθοδος της Τζέιν Χολ Λουτ, η οποία θα είναι προπαρασκευαστική της συνάντησης του Αντόνιο Γκουτέρες με τους Νίκο Αναστασιάδη και Μουσταφά Ακιντζί. Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου ανέφερε ότι ο Γενικός Γραμματέας "έχει την πρόθεση να συγκαλέσει συνάντηση με

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στο Βερολίνο η άτυπη τριμερής για το Κυπριακό

Η γερμανική πρωτεύουσα θα φιλοξενήσει στις 25 Νοεμβρίου την τριμερή συνάντηση των δύο ηγετών της Κύπρου Αναστασιάδη και Ακιντζί με τον γγ. του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Στο Βερολίνο η άτυπη τριμερής για το Κυπριακό

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες έχει καλέσει σε άτυπη συνάντηση τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων, στις 25 Νοεμβρίου στο Βερολίνο, και η ανταπόκριση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη ήταν θετική. Σε γραπτή του δήλωση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου αναφέρει ότι «ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών κάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας […] The post Στο Βερολίνο η άτυπη τριμερής για το Κυπριακό appeared first on slpress.gr.

Διαβάστε το στο slpress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο