"MasterChef": Το 50,6% έφτασε το χθεσινό επεισόδιο τρελαίνοντας τα μηχανάκια τηλεθέασης!

12:29 - 23/04/2020

Eίναι εδώ και καιρό γεγονός αδιαμφισβήτητο! Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να νικήσει το    "MasterChef"  στην τηλεθέαση, καθώς ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star κυριολεκτικά "πετάει" στους πίνακες τηλεθέασης! Σε ικανοποιητικά διψήφια ποσοστά βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο  Γρηγόρης Αρναούτογλου και το "Live Tonight", τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό. Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης   Δυναμικό κοινό "MasterChef"-Star:  42,3%  με υψηλότερο...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει