Παρτσαλάκης: «Το ενδιαφέρον σας για την υγεία μου με συγκίνησε πολύ. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου»
10:06 - 23/04/2020
Στο Τζάνειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Γιώργος Παρτσαλάκης το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, έπειτα από οξύ στεφανιαίο σύνδρομο που υπέστη. Σήμερα με μια ανάρτηση του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Παρτσαλάκης θέλησε να ευχαριστήσει τους ακολούθους του για το ενδιαφέρον που έδειξαν, αλλά και να τους ενημερώσει για την κατάσταση […]
Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παρτσαλάκης: «Το ενδιαφέρον σας για την υγεία μου, με συγκίνησε πολύ. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου»
Στο Τζάνειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Γιώργος Παρτσαλάκης το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, έπειτα από οξύ στεφανιαίο σύνδρομο που υπέστη. Σήμερα με μια ανάρτηση του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Παρτσαλάκης θέλησε να ευχαριστήσει τους ακολούθους του για το ενδιαφέρον που έδειξαν, αλλά και να τους ενημερώσει για την κατάσταση […]
The post Παρτσαλάκης: «Το ενδιαφέρον σας για την υγεία μου, με συγκίνησε πολύ. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.gr