Παρτσαλάκης: «Το ενδιαφέρον σας για την υγεία μου με συγκίνησε πολύ. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου»

10:06 - 23/04/2020

Στο Τζάνειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Γιώργος Παρτσαλάκης το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, έπειτα από οξύ στεφανιαίο σύνδρομο που υπέστη. Σήμερα με μια ανάρτηση του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Παρτσαλάκης θέλησε να ευχαριστήσει τους ακολούθους του για το ενδιαφέρον που έδειξαν, αλλά και να τους ενημερώσει για την κατάσταση […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παρτσαλάκης: «Το ενδιαφέρον σας για την υγεία μου, με συγκίνησε πολύ. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου»

Στο Τζάνειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Γιώργος Παρτσαλάκης το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, έπειτα από οξύ στεφανιαίο σύνδρομο που υπέστη. Σήμερα με μια ανάρτηση του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Παρτσαλάκης θέλησε να ευχαριστήσει τους ακολούθους του για το ενδιαφέρον που έδειξαν, αλλά και να τους ενημερώσει για την κατάσταση […] The post Παρτσαλάκης: «Το ενδιαφέρον σας για την υγεία μου, με συγκίνησε πολύ. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή