Συγκλονίζει ο Φίλιππος Καμπούρης για το εγκεφαλικό επεισόδιο

12:30 - 22/04/2020

Εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου εισήχθη εσπευσμένα με ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο το βράδυ της Ανάστασης, πήρε ο Φίλιππος Καμπούρης. Ο […] The post Συγκλονίζει ο Φίλιππος Καμπούρης για το εγκεφαλικό επεισόδιο appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φίλιππος Καμπούρης για το εγκεφαλικό επεισόδιο: Ένιωθα το θάνατο

Εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν, πήρε ο Φίλιππος Καμπούρης. Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συγκλονίζει ο Φίλιππος Καμπούρης για το εγκεφαλικό επεισόδιο – «Τo στόμα μου είχε στραβώσει…»

Συγκλονίζει ο Φίλιππος Καμπούρης για το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. The post Συγκλονίζει ο Φίλιππος Καμπούρης για το εγκεφαλικό επεισόδιο – «Τo στόμα μου είχε στραβώσει…» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Συγκλονίζει ο Φίλιππος Καμπούρης για το εγκεφαλικό επεισόδιο: “Ένιωθα τον θάνατο”

«Εκείνη τη στιγμή έσβηνα και ένιωθα ότι πεθαίνω. Ένιωθα τον θάνατο”, εξομολογείται ο Φίλιππος Καμπούρης. Εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου εισήχθη εσπευσμένα με ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο το βράδυ της Ανάστασης, πήρε ο Φίλιππος Καμπούρης. Ο γνωστός παρουσιαστής συγκλονίζει μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή Ευτυχείτε. «Εκείνη τη στιγμή έσβηνα και ένιωθα ότι πεθαίνω. Ένιωθα τον θάνατο. Ένιωθα να […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Φίλιππος Καμπούρης: Συγκλονίζει για το εγκεφαλικό επεισόδιο:«Έσβηνα και ένιωθα τον θάνατο» (video)

Σε ιδιωτικό νοσοκομείο μετά από ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη, νοσηλεύεται ο Φίλιππος Καμπούρης. Αισθάνθηκε πόνο και μούδιασμα στην αριστερή πλευρά του προσώπου του και η σύζυγός του, Άννα Συνούλη κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου και ενώ έπαιζε επιτραπέζιο παιχνίδι με τη σύζυγό του στο σπίτι τους ένιωσε μια […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Συγκλονίζει ο Φίλιππος Καμπούρης για το εγκεφαλικό επεισόδιο: Ένιωθα τον θάνατο

Εκείνη τη στιγμή έσβηνα και ένιωθα ότι πεθαίνω. Ένιωθα τον θάνατο, εξομολογείται ο Φίλιππος Καμπούρης. Εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου εισήχθη εσπευσμένα με ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο το βράδυ της Ανάστασης, πήρε ο Φίλιππος Καμπούρης. Ο γνωστός παρουσιαστής συγκλονίζει μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή Ευτυχείτε. Εκείνη τη στιγμή έσβηνα και ένιωθα ότι πεθαίνω. Ένιωθα τον θάνατο. Ένιωθα να είμαι όρθιος και να έχω βγει από το σώμα μου και ήταν όλα σε μία αργή κίνηση. Κρατιόμουν να μην λιποθυμήσω αλλά ένιωθα ότι έσβηνα. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να προσεύχομαι και αυτό θεωρώ ότι με βοήθησε. Πιστεύω ότι έγινε ένα θαύμα. Το ευχάριστο είναι ότι επέστρεψα στο σπίτι. Πρέπει να συνεχιστούν κάποιες

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»