Το μήνυμα του ΟΗΕ για την σημερινή Ημέρα της Γης

08:54 - 22/04/2020

Την ανάγκη να «δράσουμε αποφασιστικά για να προστατέψουμε τον πλανήτη τόσο από τον κορωνοϊό όσο και από την υπαρξιακή απειλή της διατάραξης του κλίματος» υπογραμμίζει σε μήνυμά του ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες.

Διαβάστε Περισσότερα στο kathimerini.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το μήνυμα του Γιώργου Παρτσαλάκη μετά την περιπέτεια της υγείας του

«Ο Γιώργος άλλαξε δίσκο, πλατό, ρολεμάν», έγραψε σε μία συγκινητική και χιουμοριστική ανάρτηση στο Instagram ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Διαβάστε το στο lifo.gr

Το «τιτίβισμα» του Κ. Μητσοτάκη για την Ημέρα της Γης

Το δικό του μήνυμα ενότητας, με αφορμή την Ημέρα της Γης, έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω Twitter.  Ο πρωθυπουργός επισημαίνει στην ανάρτησή του: «Σήμερα, βλέπουμε όλη την ανθρωπότητα να έχει ενωθεί στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Έχουμε πλέον την πεποίθηση πως ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να κάνει τη διαφορά. Όπως ενωθήκαμε για να σώσουμε ζωές, έτσι μπορούμε και πρέπει να ενωθούμε κατά της κλιματικής αλλαγής» αναφέρει ο κ.Μητσοτάκης. Το tweet του Κυριάκου Μητσοτάκη: Σήμερα, βλέπουμε όλη την ανθρωπότητα να έχει ενωθεί στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Έχουμε πλέον την πεποίθηση πως ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να κάνει τη διαφορά. Όπως ενωθήκαμε για να σώσουμε ζωές, έτσι μπορούμε και πρέπ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Το μήνυμα Μητσοτάκη για την «Ημέρα της Γης»

Επεσήμανε την ανάγκη ενότητας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής

Διαβάστε το στο news.gr

Γκουτέρες: Το μήνυμα του για την Διεθνή Ημέρα Γης

Να δράσουμε αποφασιστικά για «να προστατέψουμε τον πλανήτη τόσο από τον κορονοϊό, όσο και από την υπαρξιακή απειλή της διατάραξης του κλίματος», είναι το μήνυμα του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, με αφορμή τη σημερινή διεθνή Ημέρα Γης. Αναφερόμενος στον κορονοϊό, ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ κάνει λόγο για τη μεγαλύτερη δοκιμασία που έχει […]

Διαβάστε το στο politik.gr

Το μήνυμα του Γιώργου Παρτσαλάκη μετά την περιπέτεια της υγείας του

«Ο Γιώργος άλλαξε δίσκο, πλατό, ρολεμάν», έγραψε σε μία συγκινητική και χιουμοριστική ανάρτηση στο Instagram ο Γιώργος Παρτσαλάκης.Με μία ανάρτησή του στο instagram ο Γιώργος Παρτσαλάκης, που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην καρδιολογική κλινική του Τζάνειου Νοσκομείου το βράδυ του Μ. Σαββάτου, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι έδειξαν το ενδιαφέρον τους για την κατάσταση της υγείας του. «Το ενδιαφέρον σας για την υγεία μου, με συγκίνησε πολύ. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για τα θετικά μηνύματα που μου στείλατε, με βοήθησαν όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Πράγματι υπήρξε ένα πρόβλημα με την καρδιά μου, αντιμετωπίστηκε με ένα stent και τώρα με μια προσοχή για ένα μήνα θα είμαι ξανά στις επάλξ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ kathimerini.gr

Το «lockdown» αύξησε κατά σχεδόν 60% το ομοσπονδιακό χρέος στις ΗΠΑ

Χ. Θεοχάρης: Λελογισμένο ρίσκο το άνοιγμα των επιχειρήσεων τουρισμού

Υπέρ μηχανισμού αλληλεγγύης για το μεταναστευτικό στην ΕΕ η Επίτροπος Γιόχανσον

«Ιανός»: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Κεφαλονιά, Ιθάκη και Ζάκυνθος

Το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου επεκτείνει τη δραστηριότητά του στη χειμερινή σεζόν

Επικοινωνία Μέρκελ – Ερντογάν για Ανατολική Μεσόγειο