Κορωνοϊός: Οι Έλληνες μαγειρεύουν περισσότερο - Αλεύρι, αλάτι, κρέμα γάλακτος και αυγά πωλούνται περισσότερο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Οι Έλληνες μαγειρεύουν περισσότερο – Αλεύρι, αλάτι και αυγά πωλούνται περισσότερο
Η εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας έχει αλλάξει καταλυτικά την καθημερινότητα και τις συνήθεις των Ελλήνων καταναλωτών με την μαγειρική στο σπίτι να εμφανίζει κατακόρυφη αύξηση. Σύμφωνα με τα ευρήματα πρόσφατης έρευνας της Nielsen, ποσοστό 49% των Ελλήνων δήλωσαν ότι σκοπεύουν να επισκέπτονται λιγότερο συχνά τα φυσικά καταστήματα των super markets, σε […]
Διαβάστε το στο