Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Ντέμη Ρούσσου

18:57 - 25/10/2019

ΕΛΛAΔΑ  Σε ηλικία 96 χρόνων πέθανε σήμερα η Όλγα Βεντούρη Ρούσσου, μητέρα του Ντέμη Ρούσσου.  Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή από τον επίσημο λογαριασμό Demis Roussos Official στο instagram.  Η Όλγα Βεντούρη Ρούσσου είχε γεννηθεί το 1923, και ήταν μητέρα του διάσημου τραγουδιστή. Με καταγωγή από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, ήταν κι εκείνη καλλιτεχνική φύση. «Η αγάπη μου για τη σκηνή είναι οικογενειακό μας. Το είχε ο πατέρας μου, το είχε η μητέρα μου. Θέλαμε να διασκεδάζουμε τον κόσμο» είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή του ο Ντέμης Ρούσσος. Ντέμης ΡούσσοςΟλγα ΒεντούρημητέραHas video: Exclude from popular: 0

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έφυγε από τη ζωή η 96χρονη μητέρα του Ντέμη Ρούσσου

Σε ηλικία 96 χρόνων πέθανε η Όλγα Βεντούρη Ρούσσου που είχε γεννηθεί το 1923 και ήταν μητέρα του διάσημου τραγουδιστή, Ντέμη Ρούσσσου... The post Έφυγε από τη ζωή η 96χρονη μητέρα του Ντέμη Ρούσσου appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πέθανε η μητέρα του Ντέμη Ρούσσου (φωτό)

Σε ηλικία 96 χρόνων πέθανε σήμερα η Όλγα Βεντούρη Ρούσσου που είχε γεννηθεί το 1923, και ήταν μητέρα του διάσημου τραγουδιστή.  Με καταγωγή από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, ήταν κι εκείνη καλλιτεχνική φύση. «Η αγάπη μου για τη σκηνή είναι οικογενειακό μας. Το είχε ο πατέρας μου, το είχε η μητέρα μου. Θέλαμε να διασκεδάζουμε τον κόσμο» είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή του ο Ντέμης Ρούσσος. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσω του επίσημου λογαριασμού Demis Roussos Official στο instagram View this post on Instagram To Demis’s mother who passed away this day. Olga Ventouris Roussos 1923-2019 A post shared by Demis Roussos (@demisroussosofficial) on Oct 25, 2019 at 7:03am PDT

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)