Μαγειρίτσα: Πώς να καθαρίσετε σωστά τα έντερα – Κίνδυνος δηλητηρίασης

17:09 - 17/04/2020

Το ελληνικό Πάσχα χαρακτηρίζεται από πολλές γαστρυμαργικές απολαύσεις. Μία από αυτές είναι και η παραδοσιακή μαγειρίτσα που σερβίρεται στο οικογενειακό τραπέζι (αργά, πολύ αργά...) το βράδυ του Μ. Σαββάτου, μετά την Ανάσταση. The post Μαγειρίτσα: Πώς να καθαρίσετε σωστά τα έντερα – Κίνδυνος δηλητηρίασης appeared first on Iatropedia.

Διαβάστε Περισσότερα στο iatropedia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαγειρίτσα: Προσοχή! Πώς να καθαρίσετε σωστά τα έντερα – Κίνδυνος δηλητηρίασης

Το ελληνικό Πάσχα χαρακτηρίζεται από πολλές γαστρυμαργικές απολαύσεις. Μία από αυτές είναι και η παραδοσιακή μαγειρίτσα που σερβίρεται στο οικογενειακό τραπέζι (αργά, πολύ αργά…) το βράδυ του Μ. Σαββάτου, μετά την Ανάσταση. Η παραδοσιακή μαγειρίτσα, εκτός από την συκωταριά, περιέχει και έντερα. Εκεί ακριβώς έγκειται και ο κίνδυνος δηλητηρίασης. Τα έντερα που δεν είναι σωστά και […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Δείτε πως να καθαρίσετε σωστά τα έντερα για τη μαγειρίτσα

Ως γνωστόν, το ελληνικό Πάσχα περιέχει αρκετές γευστικές απολαύσεις, και μία εξ αυτών είναι και η παραδοσιακή μαγειρίτσα που σερβίρεται στο οικογενειακό τραπέζι το βράδυ του Μ. Σαββάτου, μετά την Ανάσταση. Η παραδοσιακή μαγειρίτσα, εκτός από την συκωταριά, περιέχει και έντερα. Εκεί ακριβώς έγκειται και ο κίνδυνος δηλητηρίασης. Τα έντερα που δεν είναι σωστά και επαρκώς καθαρισμένα, μπορεί να... χαλάσουν το τραπέζι και την οικογενειακή συνεύρεση του Πάσχα. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό, για να αποφύγουμε την όποια δηλητηρίαση να έχουμε πλύνει καλά και σχολαστικά τα έντερα στην μαγειρίτσα, πριν την μαγειρέψουμε. Εξάλλου δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ανθρώπων που κατανάλωσαν μαγειρίτσα, η οποία δεν ε

Διαβάστε το στο pronews.gr

Μαγειρίτσα: Προσοχή! Πώς να καθαρίσετε σωστά τα έντερα – Κίνδυνος δηλητηρίασης

Το ελληνικό Πάσχα χαρακτηρίζεται από πολλές γαστρυμαργικές απολαύσεις. Μία από αυτές είναι και η παραδοσιακή μαγειρίτσα που σερβίρεται στο οικογενειακό τραπέζι (αργά, πολύ αργά…) το βράδυ του Μ. Σαββάτου, μετά την Ανάσταση. Η παραδοσιακή μαγειρίτσα, εκτός από την συκωταριά, περιέχει και έντερα. Εκεί ακριβώς έγκειται και ο κίνδυνος δηλητηρίασης. Τα έντερα που δεν είναι σωστά και επαρκώς καθαρισμένα, μπορεί να… χαλάσουν το τραπέζι και την οικογενειακή συνεύρεση του Πάσχα. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό, για να αποφύγουμε την όποια δηλητηρίαση να έχουμε πλύνει καλά και σχολαστικά τα έντερα στην μαγειρίτσα, πριν την μαγειρέψουμε. Εξάλλου δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ανθρώπων που κατανάλωσαν μαγειρίτ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ iatropedia.gr

Η «δίαιτα της σαρδέλας» και γιατί δεν είναι τόσο καλή σαν ιδέα

Παιδικό άσθμα: Συμπτώματα και διάγνωση – Τα 3 τεστ «κλειδιά»

Νομίζετε ότι έχετε πάντοτε δίκιο; Η επιστήμη αποδεικνύει γιατί έχετε άδικο

Γρίπη των πτηνών: Τέταρτο κρούσμα στην Καλιφόρνια σε μία εβδομάδα – Υπόνοιες και για άλλα

«Υγειονομική Μέριμνα για όλους από τις Ένοπλες Δυνάμεις» στον Άγιο Ευστράτιο

Άδωνις Γεωργιάδης: Επίσκεψη σε Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης για την επιτήρηση των έργων