Συγκλονίζει ο Γιάννης Καπετάνιος – «Δεν είχα λεφτά ούτε για ψωμί! Έτρωγα σύκα με νερό για να ξεχνώ την πείνα μου»

11:15 - 17/04/2020

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Καπετάνιος, ο οποίος πραγματικά συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις που […] The post Συγκλονίζει ο Γιάννης Καπετάνιος – «Δεν είχα λεφτά ούτε για ψωμί! Έτρωγα σύκα με νερό για να ξεχνώ την πείνα μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ο Γιάννης Καπετάνιος: "Δεν είχα λεφτά ούτε για ψωμί - Έτρωγα σύκα με νερό!"

Μια εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Καπετάνιος στο περιοδικό “Λοιπόν” και στη Ρενέ Σαραντινού. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, κάνοντας γνωστό πως υπήρξε διάστημα που δεν είχε λεφτά ούτε για ψωμί! Σου έχει συμβεί στο παρελθόν να χρειαστεί να παραμείνεις, για κάποιο λόγο, τόσο πολύ καιρό μέσα στο σπίτι σου; Ναι, έπειτα από λήξη θεατρικής σεζόν πρόωρα το είχα ξαναπεράσει αυτό. Τότε είχα φτιάξει το σπίτι, τις βιβλιοθήκες, την αποθήκη μου, είχα ταξινομήσει τα θεατρικά μου, τα συγγράμματά μου. Αυτό που περνάω τώρα το έχω ξαναπεράσει σχεδόν 10 χρόνια πριν. Πόσο καιρό έμεινες τότε μέσα στο σπίτι και για ποιο λόγο; Είχα μείνει μέσα στα σπ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Δεν είχα λεφτά ούτε για ψωμί! Έτρωγα σύκα με νερό για να ξεχνώ την πείνα μου

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο γνωστός ηθοποιός και συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις που έκανε για τις δύσκολες οικονομικά στιγμές που έχει περάσει. Εχω προ-εκπαιδευτεί σε αυτό που συμβαίνει τώρα, στην κλεισούρα, στην αφραγκία, στην αφαγία… Δεν είχα ούτε ψωμί ν’ αγοράσω, κι

Διαβάστε το στο madata.gr

Συγκλονίζει ο Γιάννης Καπετάνιος: «Έχω εκπαιδευτεί στην πείνα, έτρωγα σύκα με νερό για να φουσκώσω…»

Ο Γιάννης Καπετάνιος, παραχώρησε συνέντευξη σε περιοδικό και αποκάλυψε πόσο δύσκολα έχει περάσει οικονομικά στο παρελθόν. «Έχω εκπαιδευτεί στην πείνα, υπήρχαν εβδομάδες τότε που ήμουν στο Θέατρο Τέχνης που δεν είχα ούτε ψωμί να αγοράσω κι έτρωγα σύκα που είχα φέρει από το χωριό, μαζί με νερό. Έτσι φούσκωνα και… εντάξει, ξεχνούσα την πείνα μου. […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Συγκλονίζει ο Γιάννης Καπετάνιος – «Δεν είχα λεφτά ούτε για ψωμί! Έτρωγα σύκα με νερό για να ξεχνώ την πείνα μου»

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Καπετάνιος, ο οποίος πραγματικά συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις που έκανε για τις δύσκολες οικονομικά στιγμές που έχει περάσει. Σου έχει συμβεί στο παρελθόν να χρειαστεί να παραμείνεις, για κάποιο λόγο, τόσο πολύ καιρό μέσα στο σπίτι σου; Ναι, έπειτα από λήξη θεατρικής σεζόν πρόωρα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Συγκλονίζει ο Γιάννης Καπετάνιος: Έχω εκπαιδευτεί στην πείνα, έτρωγα σύκα με νερό για να φουσκώσω…

Ο Γιάννης Καπετάνιος, παραχώρησε συνέντευξη σε περιοδικό και αποκάλυψε πόσο δύσκολα έχει περάσει οικονομικά στο παρελθόν. Έχω εκπαιδευτεί στην πείνα, υπήρχαν εβδομάδες τότε που ήμουν στο Θέατρο Τέχνης που δεν είχα ούτε ψωμί να αγοράσω κι έτρωγα σύκα που είχα φέρει από το χωριό, μαζί με νερό. Έτσι φούσκωνα και… εντάξει, ξεχνούσα την πείνα μου. Θυμάμαι μια φορά, πεινούσα πολύ, ήμουν στο Θέατρο Τέχνης κι έτρωγε ο Τάκης Παπαματθαίου σουβλάκι και μου είπε: Θέλεις να σε κεράσω;… Εγώ ντρεπόμουν και δεν ήθελα να με κεράσει, τότε του απάντησα: Όχι, έχω φάει… Κι είχα να φάω δύο μέρες. Δεν ξεχνιούνται αυτά. Οι καινούργιοι ηθοποιοί έχουν μάθει στην καλοπέραση, εμείς είμαστε παλιά γενιά, πλέον. Έχουμε μπει

Διαβάστε το στο spoilers

Καπετάνιος: «Δεν είχα λεφτά ούτε για ψωμί! Έτρωγα σύκα με νερό για να ξεχνώ την πείνα μου»

Εξομολόγηση καρδιάς από τον ηθοποιό 

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»