Οργή μητέρας στην Πάτρα: Δεν θα μου απαγορεύσει κανείς να πάω στον τάφο του γιου μου (VIDEO)
10:27 - 17/04/2020
Ξεσπά μια μητέρα από την Πάτρα καθώς τα μέτρα της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, έχουν επιβάλει συνάμα την απαγόρευση της επίσκεψης στα νεκροταφεία, την ίδια στιγμή που η ίδια έχει χάσει το παιδί της σε τροχαίο σε ηλικία μόλις 17 ετών και δεν μπορεί να πάει στο κοιμητήριο για να ανάψει ένα κερί στη μνήμη του παιδιού της.
«Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Έχω ένα φαναράκι του παιδιού μου και θέλω να το πάω σήμερα. Θα το πάω, θα βρω τρόπο. Πήγα το πρωί ήταν όλα κλειστά. Αν πάτε μια βόλτα στην Πάτρα, θα δείτε στους πεζοδρόμους και στις πλατείες να ανεβοκατεβαίνει κόσμος. Τα σούπερ μάρκετ είναι γεμάτα. Δεν μπορώ να παραβλέψω ότι η Πλατεία είναι γεμάτη, δεν μπορώ να παραβλέψω ότι στα σούπερ μάρκετ είνα
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Ξεσπά» μητέρα που έχασε το 17χρονο παιδί της σε τροχαίο -Δεν θα μου απαγορεύσει κανείς να πάω στον τάφο του γιου μου
Στα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας, που προβλέπουν μεταξύ άλλων κλείσιμο νεκροταφείων αυτές τις μέρες, αντέδρασε μια μητέρα από την Πάτρα, η Γλυκερία Λύτρα, που έχασε το παιδί της σε τροχαίο σε ηλικία μόλις 17 ετών και δεν μπορεί να πάει στο κοιμητήριο για να ανάψει ένα κερί στη μνήμη του παιδιού της. «Είναι πολύ δύσκολη η […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜητέρα από την Πάτρα: Δεν θα μου απαγορέψει κανείς να πάω στον τάφο του παιδιού μου
Μια μητέρα από την Πάτρα ξεσπά καθώς τα μέτρα της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, έχουν επιβάλει συνάμα την απαγόρευση της επίσκεψης στα νεκροταφεία, την ίδια στιγμή που η ίδια έχει χάσει το παιδί της σε τροχαίο και δεν μπορεί να πάει να δει τον τάφο του να ανάψει ένα κερί.
Δείτε το ρεπορτάζ
Διαβάστε το στο entertv.gr