Ο Πέτρος Γαϊτάνος εξηγεί γιατί έκανε το πρόσφατο Πασχαλινό διαφημιστικό

17:21 - 16/04/2020

Στην εκπομπή OPEN Ελλάδα με τον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο εμφανίστηκε, το απόγευμα της Μ. Πέμπτης, ο Πέτρος […] The post Ο Πέτρος Γαϊτάνος εξηγεί γιατί έκανε το πρόσφατο Πασχαλινό διαφημιστικό appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Πέτρος Γαϊτάνος ξέρει, γιατί έκανε (και φέτος) τη viral διαφήμιση για το Πάσχα

Ο τραγουδιστής εξήγησε ότι πέρυσι προτεραιότητα ήταν το χιούμορ, ενώ φέτος η κοινωνική αλληλεγγύη

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ο Πέτρος Γαϊτάνος ξέρει γιατί έκανε (και φέτος) τη viral διαφήμιση για το Πάσχα

Ο τραγουδιστής εξήγησε ότι πέρυσι προτεραιότητα ήταν το χιούμορ, ενώ φέτος η κοινωνική αλληλεγγύη.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Ο Πέτρος Γαϊτάνος εξηγεί γιατί είπε «ναι» στα διαφημιστικά σποτάκια

Το όνομα του έχει συνδεθεί με το Πάσχα. Ο Πέτρος Γαϊτάνος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Open...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Πέτρος Γαϊτάνος εξηγεί γιατί είπε ναι στα διαφημιστικά σποτάκια (vid)

Ο Πέτρος Γαϊτάνος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Open, «Open Ελλάδα» και εξήγησε γιατί είπε το «ναι» στα διαφημιστικά σποτάκια και τόνισε γιατί δεν τον ενοχλεί που τα Μέσα Ενημέρωσης τον εμφανίζουν κυρίως την πασχαλινή περίοδο.«Η αλήθεια είναι ότι έχω συνεχείς προτάσεις, όλο το χρόνο για να εμφανίζομαι στα Μέσα Ενημέρωσης αλλά αυτό το κάνω όταν έχω να πω κάτι. Και εμφανίζομαι πολύ αυτή την περίοδο και γιατί εσείς με τιμάτε και με καλείτε σε τόσο πολλές εκπομπές αλλά και γιατί αυτή η περίοδος είναι τόσο δυνατή και τόσο ουσιαστική. Το έχω κάνει από καρδιάς εδώ και 25 χρόνια που επικοινωνώ συνεχώς και δισκογραφικά και με συναυλίες και από τα Μέσα Ενημέρωσης αυτή μου τη σχέση με τα Πάθη του

Διαβάστε το στο dikaiologitika.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»