ΠΑΟΚ: «Ο Πρίγιοβιτς μιλάει με τον Σαββίδη»!

14:54 - 16/04/2020

Δημοσίευμα τη Μ. Πέμπτη (16/4) στη Σερβία κάνει λόγο για επαφές ανάμεσα στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και τον Ιβάν Σαββίδη, εμπλέκοντας εκ νέου τον ΠΑΟΚ στα σενάρια για το μέλλον του Σέρβου επιθετικού

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

"Ο Πρίγιοβιτς μιλά με τον Σαββίδη για την επιστροφή του"

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Σερβία, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Ιβάν Σαββίδη και συζητά το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Τούμπα.

Διαβάστε το στο Sport24

“Ο Πρίγιοβιτς μιλά με τον Σαββίδη για την επιστροφή του”

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Σερβία, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Ιβάν Σαββίδη και συζητά το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Τούμπα. Οι Σέρβοι γράφουν πως η υπόθεση μεταγραφής του Πρίγιοβιτς στον Ερυθρό Αστέρα έχει δυσκολέψει αρκετά καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει επαφές με τον πρόεδρο του δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδη. “Τα σχέδια του Πρίγιοβιτς […] The post “Ο Πρίγιοβιτς μιλά με τον Σαββίδη για την επιστροφή του” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ρωσία: Έκρηξη σε διυλιστήριο πετρελαίου στο Ριαζάν, ένας νεκρός και τρεις τραυματίες

Μήνυση για τις μολότοφ στο μετρό Θεσσαλονίκης προανήγγειλε ο Κυρανάκης - «Για να μπορεί να κάνει η ΕΛΑΣ συλλήψεις»

Βόρεια Μακεδονία: Στους 59 ανέβηκαν οι νεκροί από την φωτιά στη ντίσκο - Εγκαυματίες στη Θεσσαλονίκη

Τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι στη Λάρισα, στο νοσοκομείο δύο νεαροί

Τζένα Ορτέγκα για τη συμμετοχή της στο «Iron Man 3»: Εμφανίστηκα για ένα δευτερόλεπτο, μου αφαίρεσαν όλες τις ατάκες

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Δεν μιλάω για την προσωπική μου ζωή στους φίλους μου, πόσω μάλλον στην κάμερα, δεν αφορά κανέναν τι κάνω