Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Ποιοι διάσημοι ηθοποιοί ήταν υποψήφιοι αρχικά για τον ρόλο;

08:12 - 16/04/2020

Μία από τις μεγαλύτερες θρησκευτικές παραγωγές στην ιστορία της τηλεόρασης από το 1978 μέχρι σήμερα, φυλάσσεται στα συρτάρια των καναλιών […] The post Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Ποιοι διάσημοι ηθοποιοί ήταν υποψήφιοι αρχικά για τον ρόλο; appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Ποιοι ήταν οι ηθοποιοί που είχαν επιλεγεί αρχικά για τον ρόλο;

Ο Ρόμπερτ Πάουελ πήρε τον ρόλο από... τύχη!

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Ποιοι διάσημοι ηθοποιοί ήταν υποψήφιοι αρχικά για τον ρόλο;

Μία από τις μεγαλύτερες θρησκευτικές παραγωγές στην ιστορία της τηλεόρασης από το 1978 μέχρι σήμερα, φυλάσσεται στα συρτάρια των καναλιών κατά τη διάρκεια του έτους και βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας. Πιστός στο έθιμο που τον θέλει να προβάλλει τη σειρά ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, ο ΑΝΤ1 ξεκίνησε την προβολή από το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης. Ο Φράνκο Τζεφιρέλι δημιούργησε ένα τηλεοπτικό αριστούργημα που στην Ελλάδα έχει μεγαλώσει -και από ότι φαίνεται θα συνεχίσει να μεγαλώνει- γενιές και γενιές. «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ», όμως, έχει και μερικά μυστικά, σύμφωνα με το zappit.gr. Σύμφωνα με το δημοσίευμα: Η ιδέα για τη δημιουργία της σειράς

Διαβάστε το στο thestival.gr

Μία από τις μεγαλύτερες θρησκευτικές παραγωγές στην ιστορία της τηλεόρασης από το 1978 μέχρι σήμερα, The post Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Ποιοι διάσημοι ηθοποιοί ήταν υποψήφιοι αρχικά για τον ρόλο; appeared first on EL.

Διαβάστε το στο el.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»