Ο αρχηγός της Ναντ κατακεραυνώνει τον Καρντόσο: "Δεν ξέρω αν είναι προπονητής"
13:09 - 25/10/2019
Ο αρχηγός της Ναντ, Νικολά Παλουά μίλησε στην Equipe και κατακεραύνωσε τον Μιγκέλ Καρντόσο, πρώην προπονητή της ΑΕΚ. Ο 32χρονος αναρωτήθηκε αν ο Πορτογάλος είναι κανονικός κόουτς.
Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άγριο κράξιμο σε Καρντόσο: Δεν ξέρω καν αν είναι προπονητής
Η ΑΕΚ δεν ήταν η μόνη ομάδα από την οποία ο Μιγκέλ Καρντόσο έφυγε γρήγορα και μάλιστα κακήν-κακώς. Ανάλογες αναμνήσεις έχουν...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟ αρχηγός της Ναντ κατακεραυνώνει τον Καρντόσο: «Δεν ξέρω αν είναι προπονητής»
Ο αρχηγός της Ναντ, Νικολά Παλουά μίλησε στην Equipe και κατακεραύνωσε τον Μιγκέλ Καρντόσο, πρώην προπονητή της ΑΕΚ. Ο 32χρονος αναρωτήθηκε αν ο Πορτογάλος είναι κανονικός κόουτς. Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε στην Equipe ο αρχηγός της Ναντ, Νικολά Παλουά. Ο 32χρονος αμυντικός αναφέρθηκε στην σύντομη πορεία του Μιγκέλ Καρντόσο, πρώην προπονητή της ΑΕΚ, στην ομάδα […]
The post Ο αρχηγός της Ναντ κατακεραυνώνει τον Καρντόσο: «Δεν ξέρω αν είναι προπονητής» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΟ αρχηγός της Ναντ για Μιγκέλ Καρντόσο: «Δεν ξέρω αν είναι προπονητής»
Σε μια περίεργη δήλωση για τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ Μιγκέλ Καρντόσο προχώρησε ο αρχηγός της Ναντ, Νικολά Παλουά.
Διαβάστε το στο fosonline.grΟ αρχηγός της Ναντ «σκοτώνει» Καρντόσο: «Αυτός δεν είναι προπονητής»
Ο αρχηγός της Ναντ, Νικολά Παλουά, μίλησε με σκληρά λόγια στην Equipe για τον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο και αναρωτήθηκε αν είναι κανονικός προπονητής.
Διαβάστε το στο to10.gr