Ο αρχηγός της Ναντ κατακεραυνώνει τον Καρντόσο: "Δεν ξέρω αν είναι προπονητής"

13:09 - 25/10/2019

Ο αρχηγός της Ναντ, Νικολά Παλουά μίλησε στην Equipe και κατακεραύνωσε τον Μιγκέλ Καρντόσο, πρώην προπονητή της ΑΕΚ. Ο 32χρονος αναρωτήθηκε αν ο Πορτογάλος είναι κανονικός κόουτς.

Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγριο κράξιμο σε Καρντόσο: Δεν ξέρω καν αν είναι προπονητής

Η ΑΕΚ δεν ήταν η μόνη ομάδα από την οποία ο Μιγκέλ Καρντόσο έφυγε γρήγορα και μάλιστα κακήν-κακώς. Ανάλογες αναμνήσεις έχουν...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο αρχηγός της Ναντ κατακεραυνώνει τον Καρντόσο: «Δεν ξέρω αν είναι προπονητής»

Ο αρχηγός της Ναντ, Νικολά Παλουά μίλησε στην Equipe και κατακεραύνωσε τον Μιγκέλ Καρντόσο, πρώην προπονητή της ΑΕΚ. Ο 32χρονος αναρωτήθηκε αν ο Πορτογάλος είναι κανονικός κόουτς. Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε στην Equipe ο αρχηγός της Ναντ, Νικολά Παλουά. Ο 32χρονος αμυντικός αναφέρθηκε στην σύντομη πορεία του Μιγκέλ Καρντόσο, πρώην προπονητή της ΑΕΚ, στην ομάδα […] The post Ο αρχηγός της Ναντ κατακεραυνώνει τον Καρντόσο: «Δεν ξέρω αν είναι προπονητής» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Ο αρχηγός της Ναντ για Μιγκέλ Καρντόσο: «Δεν ξέρω αν είναι προπονητής»

Σε μια περίεργη δήλωση για τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ Μιγκέλ Καρντόσο προχώρησε ο αρχηγός της Ναντ, Νικολά Παλουά.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Ο αρχηγός της Ναντ «σκοτώνει» Καρντόσο: «Αυτός δεν είναι προπονητής»

Ο αρχηγός της Ναντ, Νικολά Παλουά, μίλησε με σκληρά λόγια στην Equipe για τον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο και αναρωτήθηκε αν είναι κανονικός προπονητής.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Sport24

Manny Pacquaio: Άρχισε τις προπονήσεις για τον αγώνα με τον McGregor

Μίλαν: Πήρε Χάουγκε, θέλει δανεικό τον Νταλότ

Ο Κεντέρης οραματίστηκε τον τελικό εκατοντάδες φορές πριν τον τρέξει

Τρικλοποδιές στον εαυτό του

Tότεναμ: Θέλει τον Ρίντιγκερ

LIVE: Μεταγραφές (29/9)