Κάριους: «Δέχθηκα απειλές για τη ζωή μου μετά τον τελικό του 2018»

00:00 - 16/04/2020

ΑΘΛΗΤΙΚA  Στη δύσκολη περίοδο μετά τον προ διετίας… τραυματικό για τον ίδιο τελικό του Champions League αναφέρθηκε ο Λόρις Κάριους. Ο Γερμανός γκολκίπερ, ο οποίος έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Μπεσίκτας από τη Λίβερπουλ, αποκάλυψε ότι δέχθηκε απειλές για τη ζωή του μετά την κάκιστη εμφάνισή του στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο οποίο «έπνιξε» το πρώτο και το τρίτο τέρμα της «Βασίλισσας». «Επρόκειτο για ανθρώπους που μου έστελναν ανώνυμα και δεν έδειχναν τα πρόσωπά τους. Αν με δουν δίπλα τους, θεωρώ ότι δεν θα ανοίξουν το στόμα τους», επεσήμανε ο 26χρονος πορτιέρε μέσω της «Bild». Σε ερώτηση για τα απειλητικά που δέχονται γενικότερα οι ποδοσφαιριστές σχολίασε: «Αν καθίσεις να τα διαβάσεις, δεν θ

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάρον Στόουν: Έμαθα να εκτιμώ τον εαυτό μου μετά το εγκεφαλικό στα 43 μου

Η δύσκολη περίοδος της ζωής της μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το 2001, σε ηλικία 43 ετών.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)