Γιώργος Σουξές: Πήγα τώρα να ψωνίσω στο σούπερ μάρκετ με τα γάντια και τη μάσκα και μου λένε...

08:59 - 15/04/2020

O αγαπημένος ενωματάρχης στις "Άγριες Μέλισσες", Γιώργος Σουξές σε συνέντευξη που έδωσε  στο περιοδικό “ENJOY”  και στη Μαρία Ανδρέου, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως πήρε τον ρόλο στη σειρά αλλά και τι του λέει ο κόσμος που τον συναντάει στο super market. Πώς επιλεχθήκατε για το ρόλο του ενωμοτάρχη; Με τον παραγωγό της σειράς, τον κ. Καραγιάννη, είχαμε δουλέψει μαζί και στην περσινή επιτυχία του ΑΝΤ1, την “Επιστροφή”. Η σειρά αυτή, αν και βασιζόταν σε ξένο σενάριο, συνεχίστηκε μετά τα 60 επεισόδια πάνω σε ελληνικό σενάριο, γιατί άρεσε πολύ στον...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει