Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Έχω προτείνει σε φίλους να με πάρουν να δουλέψω σε κουζίνα»

10:57 - 25/10/2019

Στη Φωλιά των Κου Κου έδωσε συνέντευξη ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο οποίος μίλησε για τη σχέση του με το φαγητό […] The post Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Έχω προτείνει σε φίλους να με πάρουν να δουλέψω σε κουζίνα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Έχω προτείνει σε φίλους να με πάρουν να δουλέψω σε κουζίνα (VIDEO)

Για τη σχέση του με το φαγητό και τη μαγειρική μίλησε μεταξύ άλλων στη Φωλιά των Κου Κου ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, τονίζοντας πως έχει προτείνει σε φίλους του να τον πάρουν να δουλέψει σε κουζίνα. «Η μαγειρική είναι ένα πολύ ψυχοθεραπευτικό κομμάτι στη ζωή μου. Μαγειρεύω επειδή έμεινα από μικρός μόνος μου. Επειδή οι γονείς μου είχαν χωρίσει, ταξίδευα συχνά Ελλάδα – Αγγλία και είχα μια ζυγαριά, γιατί το φαγητό στην Αγγλία δεν είναι και τόσο καλό. Το φαγητό που με γεμίζει αγάπη είναι τα μακαρόνια με κιμά. Το έτρωγε και η μητέρα μου όταν ήταν έγκυος σε μένα και νομίζω υπάρχει στο dna μου. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω να δουλέψω σε μια κουζίνα. Έχω προτείνει σε φίλους να με πάρουν αν δουλέψω σε κουζίν

Διαβάστε το στο thestival.gr

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω να δουλέψω σε μια κουζίνα» (BINTEO)

Στη «Φωλιά των Κου Κου» παραχώρησε συνέντευξη ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με τη μαγειρική, και το γεγονός πως έχει προτείνει σε φίλους του να τον πάρουν να δουλέψει σε κουζίνα. The post Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω να δουλέψω σε μια κουζίνα» (BINTEO) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»