Τo πρόβλημα υγεία της Καινούργιου ο γιατρός και η ασθενής μνήμη της

14:16 - 14/04/2020

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος ήταν καλεσμένος σήμερα στην Καινούργιου και περιέγραψε τις δικές του ¨καραντινάτες στιγμές . Ο ηθοποιός, μένει σπίτι και περνά δημιουργικά το χρόνο του, ζωγραφίζοντας. Όταν η Κατερίνα είδε κάποια από τα έργα του ηθοποιού, αποκάλυψε πως η ίδια παρήγγειλε παζλ, καθώς θέλει να ξεκινήσει κάτι δημιουργικό. Ανέφερε ακόμη πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τη μνήμη της και ότι ο γιατρός την έχει συμβουλέψει να κάνει κάποιες ασκήσεις. Ανάμεσα σε αυτές και το παζλ. Είναι πολύ δημιουργικό. Και εγώ θέλω να το ξεκινήσω. Μπήκα και παρήγγειλα παζλ αλλά κάνει 15 μέρες να έρθει γιατί αργούν τα κούριερ. Και ξέρεις τι; Εμένα μου το είχε πει ο γιατρός, επειδή έχω κάποια θέματα και ξεχνάω, ότι

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα με τη μνήμη της

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος το πρωί της Τρίτης μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή Ευτυχείτε, δείχνοντάς μας πώς περνάει τον χρόνο...

Διαβάστε το στο Zougla

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος το πρωί της Τρίτης μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή Ευτυχείτε, δείχνοντάς μας πώς περνάει τον χρόνο του δημιουργικά. Η Κατερίνα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, με αφορμή την αποκάλυψη του ηθοποιού Ορφέα Παπαδόπουλου ότι περνάει δημιουργικά το χρόνο του, προχώρησε σε μία αποκάλυψη. Είπε ότι επειδή θέλει και η ίδια να κάνει δημιουργικό το έχει ρίξει στα παζλ, ενώ ακόμη ανέφερε πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τη μνήμη της και ότι ο γιατρός την έχει συμβουλέψει να κάνει κάποιες ασκήσεις. Ανάμεσα σε αυτές είναι να φτιάχνει και παζλ. «Είναι πολύ δημιουργικό. Και εγώ θέλω να το ξεκινήσω. Μπήκα και παρήγγειλα παζλ αλλά κάνει 15 μέρες να έρθει γιατί αργούν τα κούριερ. Και ξέρεις τι; Εμένα μου το είχε πει ο γιατρός, επειδή έχω κάποια θέματα και ξεχνάω, ότι για τη μνήμη μου, μαζί με κάποιες ασκήσεις που κάνω

Διαβάστε το στο thestival.gr

Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, με αφορμή την αποκάλυψη του ηθοποιού Ορφέα Παπαδόπουλου ότι περνάει δημιουργικά το χρόνο του, προχώρησε σε μία αποκάλυψη. Είπε ότι επειδή θέλει και η ίδια να κάνει δημιουργικό το έχει ρίξει στα παζλ, ενώ ακόμη ανέφερε πως αντιμετωπίζει

Διαβάστε το στο madata.gr

Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, με αφορμή την αποκάλυψη του ηθοποιού Ορφέα Παπαδόπουλου ότι περνάει δημιουργικά το χρόνο του, προχώρησε σε μία αποκάλυψη. Είπε ότι επειδή θέλει και η ίδια να κάνει δημιουργικό το έχει ρίξει στα παζλ, ενώ ακόμη ανέφερε πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τη μνήμη της και ότι ο γιατρός την έχει συμβουλέψει να κάνει κάποιες ασκήσεις. Ανάμεσα σε αυτές είναι να φτιάχνει και παζλ. «Είναι πολύ δημιουργικό. Και εγώ θέλω να το ξεκινήσω. Μπήκα και παρήγγειλα παζλ αλλά κάνει 15 μέρες να έρθει γιατί αργούν τα κούριερ. Και ξέρεις τι; Εμένα μου το […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη