Άβα Γαλανοπούλου: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για μένα»

10:15 - 25/10/2019

Στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε η Άβα Γαλανοπούλου στο “The 2night Show” και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μίλησε με συγκινητικά […] The post Άβα Γαλανοπούλου: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για μένα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Άβα Γαλανοπούλου εξομολογείται: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για μένα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» ήταν η Άβα Γαλανοπούλου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο τον...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Άβα Γαλανοπούλου: Η ληστεία από τον πρώην σύντροφό της και ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Tην ηθοποιό Άβα Γαλανοπούλου, που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό μεταξύ άλλων στην τηλεοπτική σειρά «Πενήντα – πενήντα», φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η ηθοποιός έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη ενάμιση χρόνο μετά τη μεγάλη δικαστική της περιπέτεια. Η Άβα Γαλανοπούλου είχε εξαπατηθεί από πρώην σύντροφό της, στον οποίο εμπιστεύτηκε όλες […] The post Άβα Γαλανοπούλου: Η ληστεία από τον πρώην σύντροφό της και ο Σπύρος Παπαδόπουλος appeared first on Menshouse.gr.

Διαβάστε το στο menshouse.gr

Άβα Γαλανοπούλου: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για μένα» (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The 2night Show” ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Άβα Γαλανοπούλου η οποία -μεταξύ άλλων- μίλησε για τη δικαστική διαμάχη που είχε με τον πρώην σύντροφό της, ενώ αποκάλυψε ότι όλη αυτή η ιστορία είχε αρνητικό αντίκτυπο στην επαγγελματική της πορεία. «Το τελευταίο δικαστήριο έγινε τον Ιούλιο του 2018. Επέλεξε τη δικαστική οδό γιατί πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη. Έγιναν πέρυσι δύο δικαστήρια. Στο δεύτερο ζήτησε ο κατηγορούμενος, προκειμένου να αποφύγει τη φυλακή, προφορικά την επιείκεια των δικαστών λέγοντας ταυτόχρονα ότι θα μου επιστρέψει κάποια χρήματα. Βγήκε η απόφαση και έκανε έφεση βέβαια, ακόμα περιμένουμε, δεν έχουμε καμία εξέλιξη. Ταυ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για μένα»

Στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε η Άβα Γαλανοπούλου στο “The 2night Show” και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον Σάκη Μπουλά, τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τον Τάκη Σπυριδάκη. «Το 50-50 ήταν η χρυσή στιγμή για όλους μας. Ο γλυκός μου ο Σάκης, ο χρυσός μου, τι εξαιρετικός άνθρωπος. Είχα την τύχη […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Άβα Γαλανοπούλου: Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έκανε για μένα ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Υπέροχος!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε  την Άβα Γαλανοπούλου, η οποία έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη ενάμιση χρόνο μετά την δικαστική της περιπέτεια. Η ηθοποιός άνοιξε  την καρδιά της και εξομολογείται όλα όσα βίωσε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της στον Σπύρο Παπαδόπουλο. Δείτε όσα είπε  

Διαβάστε το στο entertv.gr

Άβα Γαλανοπούλου: "Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για μένα" (video)

"Άντρας, αρσενικό"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Νανά Παλαιτσάκη: «Οι Weekenders δεν μου αρέσουν καθόλου, δεν δένουν σαν ομάδα»

Secret Song – Έκατσε η Ναταλία Γερμανού στην καρέκλα και έπαθε σοκ: «Δεν μ’ αρέσει να κλαίω στην τηλεόραση καθόλου»

Secret Song – Δάκρυσε η Έλενα Παπαρίζου στην πολυπληθή της έκπληξη: «Εγώ, τώρα, τι πρέπει να κάνω δηλαδή;»

Χείμαρρος η Νανά Παλαιτσάκη: «Ήταν εξαιρετικά κακότροποι και υποτιμούσαν πάρα πολύ τους άλλους»

Γιάννης Κακλέας για Μάρκο Σεφερλή: «Είναι επικίνδυνο να δουλέψουμε όταν δεν έχουμε την ίδια γλώσσα»

Σοκάρει ο Ιωάννης Απέργης: «Eκσφενδονίστηκα στον δρόμο και το πόδι μου μάγκωσε κάτω από το αυτοκίνητο»