Άβα Γαλανοπούλου: «Η δικαστική διαμάχη με πήγε πολύ πίσω και μου κόστισε επαγγελματικά»

10:10 - 25/10/2019

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Άβα Γαλανοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για τη δικαστική διαμάχη που είχε με τον πρώην σύντροφό της. «Το τελευταίο δικαστήριο έγινε τον Ιούλιο του 2018. Επέλεξε τη δικαστική οδό γιατί πιστεύω στην ελληνική Δικαιοσύνη. Έγιναν πέρυσι δύο δικαστήρια. Στο δεύτερο ο κατηγορούμενος, προκειμένου να […] The post Άβα Γαλανοπούλου: «Η δικαστική διαμάχη με πήγε πολύ πίσω και μου κόστισε επαγγελματικά» appeared first on Newsone.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο newsone.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άβα Γαλανοπούλου: «Η δικαστική διαμάχη με πήγε πολύ πίσω και μου κόστισε επαγγελματικά»

«Υπήρξε προδοσία σε όλα τα επίπεδα. Δεν ήξεραν ούτε οι γονείς μου τι συμβαίνει». Η συγκίνηση της ηθοποιού μιλώντας για τη δικαστική της περιπέτεια.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

«Λύγισε» η Άβα Γαλανοπούλου: «Η δικαστική διαμάχη με πήγε πολύ πίσω - Υπήρξε προδοσία σε όλα τα επίπεδα»

Η Άβα Γαλανοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύντροφό της και το πόσο της στοίχισε προσωπικά και επαγγελματικά. The post «Λύγισε» η Άβα Γαλανοπούλου: «Η δικαστική διαμάχη με πήγε πολύ πίσω - Υπήρξε προδοσία σε όλα τα επίπεδα» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ newsone.gr

Πεντανόστιμα brownies χωρίς ζάχαρη και χωρίς αλεύρι

Ο καλύτερος drummer είναι μόλις 2 ετών – Δείτε το απολαυστικό βίντεο

«Paperman»: To βίντεο που μας παρακινεί να ζήσουμε το 2020 με πολλή αγάπη

Το συγκινητικό αντίο της VW στο ιστορικό αυτοκίνητο Σκαραβαίο σ’ ένα animated video

ΙΚΕΑ: Θα πληρώσει 46 εκατ. σε γονείς που έχασαν το παιδί τους από πτώση συρταριέρας

Ρουμανία: Απολύθηκε ο χειρουργός για το θάνατο ασθενούς που έπιασε φωτιά στη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης