Θετικός στον κορονοϊό ο ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος Τζορτζ Στεφανόπουλος

17:21 - 13/04/2020

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο γνωστός δημοσιογράφος Τζορτζ Στεφανόπουλος. Το ανακοίνωσε ο ίδιος σήμερα, κατά την διάρκεια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «Good Morning America»  που παρουσιάζει στο ABC. O 59χρονος ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος, που έγινε παγκοσμίως γνωστός ως διευθυντής επικοινωνίας στον Λευκό Οίκο του Προέδρου Μπιλ Κλίντον, δήλωσε πως είναι εντελώς ασυμπτωματικός. «Δεν έχω πυρετό, δεν The post Θετικός στον κορονοϊό ο ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος Τζορτζ Στεφανόπουλος appeared first on ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Διαβάστε Περισσότερα στο sinidisi.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θετικός στον κορονοϊό ο ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος Τζορτζ Στεφανόπουλος

Ο ελληνικής κατατωγής παρουσιαστής της εκπομπής «Good Morning America» του «ABC» Τζορτζ Στεφανόπουλος...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Θετικός στον κοροναϊό και ο Τζορτζ Στεφανόπουλος: «Αισθάνομαι εξαιρετικά»

Και ο γνωστός σε εμάς, παρουσιαστής του ABC News, Τζορτζ Στεφανόπουλος είναι θετικός στον κοροναϊό, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω της εκπομπής «Good Morning America». The post Θετικός στον κοροναϊό και ο Τζορτζ Στεφανόπουλος: «Αισθάνομαι εξαιρετικά» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Θετικός στον κορωνοϊό ο δημοσιογράφος Τζορτζ Στεφανόπουλος

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος Τζορτζ Στεφανόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή που παρουσιάζει. Ο παρουσιαστής του «Good Morning America» στο ABC, ο οποίος έγινε παγκοσμίως γνωστός ως διευθυντής επικοινωνίας στον Λευκό Οίκο του Προέδρου Μπιλ Κλίντον, ανέφερε πως είναι εντελώς ασυμπτωματικός. «Δεν έχω πυρετό, δεν έχω κρυάδες, δεν έχω […]

Διαβάστε το στο topnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sinidisi.gr

Αγρίνιο - «Welcome to UP 2024»: 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας «Γεύσεις Γης & Θάλασσας Αιτωλοακαρνανίας» στις 19/10

Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου: Πίνεται ξανά το νερό - Κατάλληλο και για μαγείρεμα

Αγρίνιο - 2ο AGROWN: Τέσσερις σημαντικές ενότητες στο φινάλε της πρώτης ημέρας

ΚΚΕ - Αιτωλοακαρνανία: Να αποζημιωθούν στο 100% πληγέντες από την κακοκαιρία - Κλιμάκιο σε Στράτο και Λεπενού

Μεσολόγγι: Εμβολιάστηκαν για την ιλαρά παιδιά Ρομά με τη συμβολή του ΕΟΔΥ

Φασισμός και γιόγκα: Η ανησυχητική αναβίωση μιας παλιάς ιστορίας