Ο Νίκος Πολυδερόπουλος βρίσκεται σε καραντίνα στη Γαύδο – «Για 15 ημέρες δεν είχε καν ρεύμα» [video]

14:18 - 13/04/2020

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος βρίσκεται σε καραντίνα στη Γαύδο - "Για 15 ημέρες δεν είχε καν ρεύμα". The post Ο Νίκος Πολυδερόπουλος βρίσκεται σε καραντίνα στη Γαύδο – «Για 15 ημέρες δεν είχε καν ρεύμα» [video] appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος βρίσκεται σε καραντίνα λόγω κορονοϊού και κάνει τους θαυμαστές του να ζηλεύουν

Πριν ανακοινωθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας, ο Νίκος Πολυδερόπουλος πρόλαβε και απομακρύνθηκε...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Για 15 ημέρες δεν είχα καν ρεύμα»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος το πρωί της Δευτέρας μίλησε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου» και μεταξύ άλλων περιέγραψε πώς περνάει την καραντίνα. «Μένω...

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»