Ο Πέτρος Πολυχρονίδης θα παρουσίαζε το Big Brother “γιατί είναι καλή τηλεόραση”

13:09 - 12/04/2020

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark βρέθηκε, το βράδυ του Σαββάτου, ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Ο παρουσιαστής του “Τροχού της […] The post Ο Πέτρος Πολυχρονίδης θα παρουσίαζε το Big Brother “γιατί είναι καλή τηλεόραση” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέτρος Πολυχρονίδης: Θα μπορούσα να παρουσιάσω το Big Brother

O παρουσιαστής δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση στο αν δέχτηκε πρόταση για να παρουσιάσει το εν λόγω ριάλιτι

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Πέτρος Πολυχρονίδης: Θα παρουσίαζα το Big Brother γιατί είναι καλή τηλεόραση (VIDEO)

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark βρέθηκε, το βράδυ του Σαββάτου, ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Ο παρουσιαστής του “Τροχού της τύχης” παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, πως θα μπορούσε να αναλάβει τα ηνία του Big Brother. “Δεν νομίζω ότι έχει κάτι το Big Brother το οποίο πρέπει να φοβηθώ και να πω όχι. Το έβλεπα ούτως ή άλλως παλαιότερα, το βλέπαμε όλοι. Εκείνη τη βερσιόν, ναι, νομίζω θα μπορούσα να την κάνω γιατί η δουλειά μου είναι παρουσιαστής” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Πολυχρονίδης. “Τέτοια πράγματα είναι μέσα στη σφαίρα που με κολακεύουν, να πω, όχι. Απλώς είναι πράγματα τα οποία θα τα έκανα γιατί είναι καλή τηλεόραση” συμπλήρωσε ο παρουσιαστής. Όσον αφορά δημοσιεύματα που τον ήθελαν

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»