Είναι πολύ σκληρές οι τρεις αδερφές στις "Άγριες Μέλισσες".Έχουν μεταξύ τους μια ομερτά όπως η μαφία.

14:00 - 11/04/2020

O  γοητευτικός "Μελέτης" από τις "Άγριες Μέλισσες"  Γιώργος Γεροντιδάκης παραχώρησε συνέντευξη  στη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου και  στο  "ENJOY"  που κυκλοφορεί με την "Κυριακάτικη δημοκρατία" και μίλησε για την αγαπημένη σειρά και τους ρόλους σε αυτήν. Τη σκηνή με τον Κλεομένη να ρίχνει τα ούρα του πάνω σου ενώ είσαι στο χαντάκι συμβολικά πώς την εξηγείς; Πιστεύω, από τις πιο συγκλονιστικές εικόνες που έχουμε δει ποτέ στη μικρή οθόνη. Πρόκειται για επίδειξη ισχύος, εξευτελισμού και μόνο από την ίδια την...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει