Ο Πέτρος Γαϊτάνος απαντά στους επικριτές του

10:57 - 11/04/2020

Στην εκπομπή Live Τοnight με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου εμφανίστηκε μέσω skype ο Πέτρος Γαϊτάνος το βράδυ της Παρασκευής εκφράζοντας σκέψεις […] The post Ο Πέτρος Γαϊτάνος απαντά στους επικριτές του appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Πέτρος Γαϊτάνος απαντά στους επικριτές του: Όταν είσαι γνωστός λογικό είναι να τραβάς την προσοχή

«Παρακολουθώ πολύ λίγα πράγματα και γενικώς δεν πολυασχολούμαι. Δεν σας κρύβω πως αυτό το πράγμα με κάνει να μαζευτώ. Δεν θέλω να πολυεκτίθεμαι», λέει ο γνωστός τραγουδιστής

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

“Aυτό το πράγμα με κάνει να μαζευτώ”: Ο Πέτρος Γαϊτάνος ξεσπά για τους επικριτές του

Όλα όσα είπε στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. “Δεν θέλω να πολυεκτίθεμαι” σημείωσε χαρακτηριστικά μέσω skype ο Πέτρος Γαϊτάνος το βράδυ της Παρασκευής στο ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο “Aυτό το πράγμα με κάνει να μαζευτώ”: Ο Πέτρος Γαϊτάνος ξεσπά για τους επικριτές του δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε το στο Newsit

Η απάντηση του Πέτρου Γαϊτάνου στους επικριτές του: «Δεν σας κρύβω….»

Στην εκπομπή Live Τοnight μίλησε μέσω skype ο Πέτρος Γαϊτάνος το βράδυ της Παρασκευής, ο οποίος απάντησε μεταξύ άλλων σε όλους όσοι κατά καιρούς...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Δεν θέλω να πολυεκτίθεμαι - Ο Πέτρος Γαϊτάνος απαντά στους επικριτές του

O Πέτρος Γαιτάνος μίλησε στην  εκπομπή Live Τοnight με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου  μέσω skype  το βράδυ της Παρασκευής εκφράζοντας σκέψεις και λόγια για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Μέσα σε όλα, ο κ. Γαϊτάνος πήρε θέση για όσους κατά καιρούς τον σχολιάζουν. Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή

Διαβάστε το στο madata.gr

Ο Μάριος Οικονόμου απαντά στις ερωτήσεις σας! (ΦΩΤΟ)

Εν μέσω κορωνοϊού η ΠΑΕ ΑΕΚ προσπαθεί να βοηθήσει ώστε να κυλίσει ακόμη πιο όμορφα η διάρκεια της καραντίνας. Για αυτό το λογώ διοργανώνει το Q&A αυτή την φορά με τον Μάριο Οικονόμου όπως είχε συμβεί πριν λίγες ημέρες και με τον Πέτρο Μάνταλο. Για να μπορέσετε να έχετε συμμετοχή σε αυτό απλά καλείστε να […] The post Ο Μάριος Οικονόμου απαντά στις ερωτήσεις σας! (ΦΩΤΟ) appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Ο Πέτρος Γαϊτάνος ξεσπά και απαντά στους επικριτές του: «Αυτό το πράγμα με κάνει να…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εκπομπή Live Τοnight με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου εμφανίστηκε μέσω skype ο Πέτρος Γαϊτάνος το βράδυ της Παρασκευής εκφράζοντας σκέψεις και λόγια για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Μέσα σε όλα, ο κ. Γαϊτάνος πήρε θέση για όσους κατά καιρούς τον σχολιάζουν. Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή και τηλεοπτικό σποτ γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, ο Πέτρος Γαϊτάνος […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Ο Πέτρος Γαϊτάνος ξεσπά και απαντά στους επικριτές του: Αυτό το πράγμα με κάνει να…

Στην εκπομπή Live Τοnight με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου εμφανίστηκε μέσω skype ο Πέτρος Γαϊτάνος το βράδυ της Παρασκευής εκφράζοντας σκέψεις και λόγια για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Μέσα σε όλα, ο κ. Γαϊτάνος πήρε θέση για όσους κατά καιρούς τον σχολιάζουν. Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή και τηλεοπτικό σποτ γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, ο Πέτρος Γαϊτάνος σημείωσε πως παρακολουθώ πολύ λίγα πράγματα και γενικώς δεν πολυασχολούμαι. Από την άλλη, όμως, όσα φτάνουν στα αυτιά και τα μάτια μου, υπάρχουν παιδιά – ειδικά τώρα στο ίντερνετ – χιλιάδες αναφορές και φωτογραφίες. Ειδικά όταν είσαι και ένας γνωστός άνθρωπος και κάνει κάτι το οποίο έχει μια αιχμή προβολής, λογικό είναι να τραβάς πολύ την προσοχή

Διαβάστε το στο spoilers

Ο Πέτρος Γαϊτάνος απαντά στους επικριτές του (vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Πέτρος Γαϊτάνος, […] The post Ο Πέτρος Γαϊτάνος απαντά στους επικριτές του (vid) appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Ο Πέτρος Γαϊτάνος απαντά στους επικριτές του

Στην εκπομπή Live Τοnight με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου εμφανίστηκε μέσω skype ο Πέτρος Γαϊτάνος το βράδυ της Παρασκευής εκφράζοντας σκέψεις και λόγια για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Μέσα σε όλα, ο κ. Γαϊτάνος πήρε θέση για όσους κατά καιρούς τον σχολιάζουν. Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή και τηλεοπτικό σποτ γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, ο Πέτρος Γαϊτάνος σημείωσε πως “παρακολουθώ πολύ λίγα πράγματα και γενικώς δεν πολυασχολούμαι. Από την άλλη, όμως, όσα φτάνουν στα αυτιά και τα μάτια μου, υπάρχουν παιδιά – ειδικά τώρα στο ίντερνετ – χιλιάδες αναφορές και φωτογραφίες. Ειδικά όταν είσαι και ένας γνωστός άνθρωπος και κάνει κάτι το οποίο […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»