Ανδρέας Γεωργίου: Η αποκάλυψη που έκανε για την προσωπική του ζωή!

00:28 - 11/10/2019

Μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή έκανε ο Ανδρέας Γεωργίου σε συνέντευξη που έδωσε στο «Down Town» Κύπρου και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Πρίφτη. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης παραδέχθηκε πώς τον ενδιαφέρει να προστατεύει τις σχέσεις του από την προβολή των ΜΜΕ, λέγοντας πώς έχει κάνει δεσμό που δεν έχει διαρρεύσει πουθενά. «Δεν μου […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανδρέας Γεωργίου : Τι αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή

Η μεγάλη εξομολόγηση του ηθοποιού

Διαβάστε το στο in.gr

Ανδρέας Γεωργίου: Είχα σχέση που δεν τη μάθατε ποτέ, την κράτησα μακριά από τα φώτα…

Στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη έδωσε συνέντευξη ο Αντρέας Γεωργίου, ο οποίος αναφέρθηκε στα προσωπικά του και τόνισε πως υπήρξε σχέση στη ζωή του που δεν τη μάθαμε ποτέ. «Δεν μου αρέσει να εκθέτω την προσωπική μου ζωή και να μιλάω για αυτήν, όχι επειδή έχω πρόβλημα, αλλά για να μην επηρεαστεί το άλλο πρόσωπο. Υπήρξε σχέση στη ζωή μου που δεν μάθατε ποτέ. Κατάφερα να την κρατήσω μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ας πούμε ότι ήμασταν κλεισμένοι στο σπίτι! Όταν μιλάω για τις σχέσεις μου, νιώθω ότι μπαίνει κάποιος τρίτος. Προτιμώ να είναι κάτι δικό μου», είπε αρχικά ο Αντρέας Γεωργίου. Σε νοιάζει το τι θα γράψουν τα blogs; Αν ερωτεύτηκες, αν χώρισες, αν παντρεύεσαι; Όχι, δεν με

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ανδρέας Γεωργίου: Πασίγνωστη Αμερικανίδα ηθοποιός στο πλευρό του

Δεν έχει καταφέρει ακόμα ο Ανδρέας Γεωργίου να σημειώσει τα νούμερα τηλεθέασης που επιθυμούν οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ με τη σειρά «8 λέξεις». Ωστόσο ο ηθοποιός και σκηνοθέτης θα υποδεχθεί στην Κέρκυρα, όπου γίνονται αυτές τις μέρες τα γυρίσματα της σειράς, μια πασίγνωστη Αμερικανίδα ηθοποιό. Ο λόγος για την Katherine Kelly Lang, την «Μπρουκ» της δημοφιλούς σειράς «Τόλμη και γοητεία», η οποία θα […] Το Άρθρο: Ανδρέας Γεωργίου: Πασίγνωστη Αμερικανίδα ηθοποιός στο πλευρό του εμφανίζεται στην ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ.

Διαβάστε το στο neaselida.gr

Ανδρέας Γεωργίου : Τι αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή

Η μεγάλη εξομολόγηση του πασίγνωστου ηθοποιού και σεναριογράφου, Ανδρέα Γεωργίου.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”