Ο “Προύσαλης” εξομολογείται για τις Άγριες Μέλισσες – «Θέλω να συλλάβω την Ελένη»

17:18 - 10/04/2020

Για το μυστικό της επιτυχίας της σειράς Άγριες Μέλισσες μίλησε ο Γιώργος Σουξές σε συνέντευξη που έδωσε στη Μαρία Ανδρέου […] The post Ο “Προύσαλης” εξομολογείται για τις Άγριες Μέλισσες – «Θέλω να συλλάβω την Ελένη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο "Προύσαλης" εξομολογείται για τις Άγριες Μέλισσες: "Θέλω να συλλάβω την Ελένη"

Για το μυστικό της επιτυχίας της σειράς Άγριες Μέλισσες μίλησε ο Γιώργος Σουξές σε συνέντευξη που έδωσε στη Μαρία Ανδρέου και το ένθετο “ENJOY” που κυκλοφορεί με την κυριακάτικη δημοκρατία. Ο τηλεοπτικός Προύσαλης εξήγησε, επίσης, γιατί θέλει να συλλάβει την Ελένη. Τον Μελέτη τον είχατε κλείσει στο κρατητήριο. Σας ξέφυγε όμως… Ο Μελέτης είναι κακός άνθρωπος για το χωριό, γιατί δημιουργεί συνεχώς προβλήματα. Αλλά τον αγαπώ πολύ τον Γιώργο Γεροντιδάκη. Γελάμε πολύ στις σκηνές που έχουμε μαζί. Υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο τις σκηνές μας και στις πιο δύσκολες συνθήκες, σε γυρίσματα με πολύ κρύο, ζέστη ή πολύωρα. Θέλετε να τον συλλάβετε; Θέλω να συλλάβω την Ελένη. Γιατί τα λόγια της δεν συμβαδίζου

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»