Ολυμπία Χοψονίδου: Το ξέγνοιαστο απόγευμα με τα παιδιά της! Τι καλό τους έφτιαξε και τρελάθηκαν; Video

11:21 - 10/04/2020

Το βράδυ της Πέμπτης, η ευτυχισμένη μανούλα ετοίμασε λαχταριστά μιλκ σέικ σοκολάτας τα τα μικρά της, τα οποία τα απόλαυσαν στο φουλ! The post Ολυμπία Χοψονίδου: Το ξέγνοιαστο απόγευμα με τα παιδιά της! Τι καλό τους έφτιαξε και τρελάθηκαν; Video appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ολυμπία Χοψονίδου: Το ξέγνοιαστο απόγευμα με τα παιδιά της! Τι καλό τους έφτιαξε και τρελάθηκαν;

Μια full time μανούλα είναι η Ολυμπία Χοψονίδου και πραγματικά το λατρεύει! Η πρώην Σταρ Ελλάς απέκτησε πριν δύο περίπου μήνες το έκτο της παιδί ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Ολυμπία Χοψονίδου: Το ξέγνοιαστο απόγευμα με τα παιδιά της! Τι καλό τους έφτιαξε και τρελάθηκαν; δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε το στο Newsit

Ολυμπία Χοψονίδου: Το ξέγνοιαστο απόγευμα με τα παιδιά της! Τι καλό τους έφτιαξε και τρελάθηκαν;

Μια full time μανούλα είναι η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, Ολυμπία Χοψονίδου και πραγματικά το λατρεύει. Δείτε τι ετοίμασε στα παιδιά της και εκείνα... τρελάθηκαν. Δείτε το video. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γιώργος Πατούλης: «Προφανώς ο Αλέξανδρος παραμένει ο πρωτότοκος, είμαι σίγουρος ότι θα επισκεφθεί τον αδελφό του»

Μαρία Σολωμού: Ξεκαθαρίζει για τη δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις – «Δεν έχω κανέναν έλεγχο στο τι καταλαβαίνετε εσείς»

Γιώργος Λιάγκας και Σπύρος Μπιμπίλας «αρπάχτηκαν» στον αέρα: «Έχεις δικαίωμα να λες ηλίθια όλη την αντιπολίτευση;»

Βλεφαροπλαστική: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Πλαστικό Χειρουργό για την επέμβαση που θα σου αλλάξει όλο το πρόσωπο

Ξέσπασε η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είμαι μια ζωντανή νεκρή» – Η αναφορά στην απουσία του Αλέξη Κούγια

Kanye West – Bianca Censori: Το ζευγάρι χωρίζει αλλά οι κοινές εμφανίσεις τους δεν ξεχνιούνται!