Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε πώς περνάει με τον Snik την καραντίνα
09:21 - 09/04/2020
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε στο Live Tonight του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης και αποκάλυψε πώς περνάει την καραντίνα στο...
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε τι βλέπει στο Netflix με τον Snik (pics & vids)
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το πως περνάει την ώρα της εν μέσω καραντίνας με τον Snik.
Διαβάστε το στο GazzettaΗ Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτει πώς είναι η συμβίωση της με τον Snik στην καραντίνα
Στο Live Tonight με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βγήκε μέσω Skype το βράδυ...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκάλυψε πώς περνάει στην καραντίνα με τον Snik! Video
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται στην πιο... γλυκιά καραντίνα, καθώς αυτές τις δύσκολες ημέρες που ζούμε όλοι, μένει στο ίδιο σπίτι με τον σύντροφό της, Snik.
The post Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκάλυψε πώς περνάει στην καραντίνα με τον Snik! Video appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.grΤου δίνουν και…καταλαβαίνει – Η Η.Παπαγεωργίου αποκάλυψε πως περνάνε την καραντίνα με τον Snik (BINTEO)
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται στην πιο… γλυκιά καραντίνα, καθώς αυτές τις δύσκολες ημέρες που ζούμε όλοι, μένει στο ίδιο σπίτι με τον σύντροφό της, Snik. Η κριτής του GNTM μίλησε μέσω Skype, το βράδυ της Τετάρτης, στην εκπομπή Live Tonight του Γρηγόρη Αρναούτογλου και δεν δίστασε να περιγράψει πώς βιώνει αυτές τις ημέρες του εγκλεισμού. […]
Διαβάστε το στο makeleio.grΗλιάνα Παπαγεωργίου – Snik: Δείτε πως περνούν στην καραντίνα – Ποιος μαγειρεύει; [vid]
Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Snik: Είναι σαν να έχουμε μόνιμο τζετ λαγκ τώρα στην καραντίνα.
Διαβάστε το στο Του δίνουν και…καταλαβαίνει – Η Η.Παπαγεωργίου αποκάλυψε πως περνάνε την καραντίνα με τον Snik (BINTEO)
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται στην πιο… γλυκιά καραντίνα, καθώς αυτές τις δύσκολες ημέρες που ζούμε όλοι, μένει στο ίδιο σπίτι με τον σύντροφό της, Snik. Η κριτής του GNTM μίλησε μέσω Skype, το βράδυ της Τετάρτης, στην εκπομπή Live Tonight του Γρηγόρη Αρναούτογλου και δεν δίστασε να περιγράψει πώς βιώνει αυτές τις ημέρες του εγκλεισμού. Είναι αστείο, σαν να έχουμε μόνιμο τζετ λαγκ, ξυπνάμε στη νύχτα, κοιμόμαστε το μεσημέρι. Χθες στις 3 το πρωί, σχολίασε ενώ όπως αποκάλυψε έχει παρακολουθήσει πάρα πολλές σειρές τον τελευταίο καιρό στο Netflix. Μάλιστα, ο Νίκος Ράπτης θέλησε να κάνει και ένα λογοπαίγνιο, χρησιμοποιώντας το όνομα του συντρόφου της: Να κάνουμε ένα sneak peak στα του σπιτιού;. H Η
Διαβάστε το στο spoilersSnik – Ηλιάνα Ππαγεωργίου: Πώς περνούν την καραντίνα;
Δείτε τη δήλωση της Ηλιάνας για τη ζωή εν μέσω καραντίνας μαζί με το Snik.
Διαβάστε το στο neolaia.grΗλιάνα Παπαγεωργίου: Πώς περνάει την καραντίνα παρέα με τον Snik
Καλεσμένη μέσω Skype βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου μιλώντας για τη νέα της καθημερινότητα λόγω καραντίνας.Στον Γρηγόρη Αρναούτολγου μίλησε το βράδυ της Τετάρτης η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία βρίσκεται στο σπίτι μαζί με τον Snik.
H Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε πως νιώθει τυχερή που έχει τη δυνατότητα να μένει στο σπίτι, αλλά και πως της δόθηκε η ευκαιρία να σκεφτεί πολλά πράγματα για το μέλλον και τη ζωή της. «Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξη και καλά, μόνο και μόνο που έχω το προνόμιο να είμαι στο σπίτι μου, να έχω σπίτι, να έχω φαγητό, να έχω την παρέα μου, την ησυχία μου, να μπορώ να κάνω σχέδια για το μέλλον, είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχουν
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΗλιάνα Παπαγεωργίου : Πώς περνά στην καραντίνα μαζί με τον SNIK;
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βγήκε στην
εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και
αποκάλυψε πως περνά την καραντίνα με τον...
Διαβάστε το στο ekriti.gr