Δηλαδή άμα πάω ν’ ανάψω λαμπάδα στην ενορία μου την Ανάσταση, θα μου την πέσουν τα καρακώλια;

23:46 - 08/04/2020

Ένα ερώτημα μετά σκέψεων σε πρώτο πρόσωπο, θέλω να υποβάλλω, στον πολλά βαρύ και όχι κυβερνητικό κλαρινογαμπρό γ.γ Πολιτικής Προστασίας του Κράτους των νεοφιλελέδων του Μητσοτάκη και του Γερμανικού μπαλκονιού της σύγχρονης Βέρμαχτ, κάποιον πρώην βλαχο- δήμαρχο Χαρδαλιά.  Χωροφύλακα υφυπουργέ με τη στολή, ελεγχόμενε πρώην δήμαρχε Βύρωνα που σε κυνηγάνε ακόμα για ανομήματα και φωτογραφίζεσαι στα φλουφλο-περιοδικά, για κάνε λίγο κράτει, φιλάρα… Ακούσαμε με προσοχή τον νεοπαγή υφυπουργό γ.γ. Πολιτικής Προστασίας και παλιό γνώριμο από το ρεπορτάζ, πρώην δήμαρχο του πολύπαθου Δήμου Βύρωνα, Νίκο Χαρδαλιά, για τα πιο αυστηρά μέτρα περί προστασίας του κοινωνικού συνόλου από τη ζοφερή εικόνα της πανδημία

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δηλαδή άμα πάω ν’ ανάψω λαμπάδα στην ενορία μου την Ανάσταση, θα μου την πέσουν τα καρακώλια;

Ένα ερώτημα μετά σκέψεων σε πρώτο πρόσωπο, θέλω να υποβάλλω, στον πολλά βαρύ και όχι κυβερνητικό “κλαρινογαμπρό” γ.γ Πολιτικής Προστασίας του Κράτους των νεοφιλελέδων του Μητσοτάκη και του Γερμανικού μπαλκονιού της σύγχρονης Βέρμαχτ, κάποιον πρώην βλαχο- δήμαρχο Χαρδαλιά.  «Χωροφύλακα υφυπουργέ με τη στολή», ελεγχόμενε πρώην δήμαρχε Βύρωνα που σε κυνηγάνε ακόμα για «ανομήματα» και φωτογραφίζεσαι […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη