Ο Πέτρος Πολυχρονίδης αποκάλυψε ότι έκανε τεστ DNA για να βρει τις ρίζες του

15:12 - 08/04/2020

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης βρέθηκε καλεσμένος μέσω skype στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους, Με αγάπη Χριστιάνα, και εξομολογήθηκε πως εν μέσω […] The post Ο Πέτρος Πολυχρονίδης αποκάλυψε ότι έκανε τεστ DNA για να βρει τις ρίζες του appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης έκανε τεστ DNA για να βρει τους μακρινούς συγγενείς του

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha Κύπρου, «Με αγάπη Χριστιάνα» και την Χριστιάνα Αριστοτέλους, ο Πέτρος...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης αποκάλυψε ότι έκανε τεστ DNA για να βρει τις ρίζες του (VIDEO)

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης βρέθηκε καλεσμένος μέσω skype στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους, "Με αγάπη Χριστιάνα", και μεταξύ άλλων είπε πως εν μέσω καραντίνας αναζήτησε συγγενείς του μέσα από τεστ DNA που έκανε. “Έκανα τεστ DNA πρόσφατα αλλά ποτέ δεν είχα την δυνατότητα να έρθω σε επαφή με ανθρώπους που έχουμε το ίδιο DNA. Έχω φτάσει τις ρίζες μου -επιβεβαιωμένα- 180 χρόνια πίσω σε θέμα καταγωγής και επικοινωνώ με κόσμο από την άλλη άκρη του κόσμου. Σημασία έχει να δεις με ποιους εμπλέκεσαι. Μπορεί να έχεις ξάδερφο στην Βενεζουέλα χωρίς να το γνωρίζεις. Μια κοπέλα, όγδοη ξαδέρφη, ήταν ολόιδια με την μητέρα μου όταν ήταν στα νιάτα της. Όταν είδα τη φωτογραφία της τρόμαξα, ήταν ίδια με την μητ

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»