Μπαλατσινού σε Κούλογλου: «Λυπάμαι, θα σας απογοητεύσω - Σε αντίθεση με την καριέρα σας η δίκη μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη»
11:15 - 08/04/2020
ΕΛΛAΔΑ
Απάντηση στον Στέλιο Κούλογλου για δημοσίευμα που υποστήριζε ότι εισέπραξε χρήματα από τη διαφημιστική καμπάνια του “Μένουμε Σπίτι” έδωσε η Τζένη Μπαλατσινού.
Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα ανέφερε πως το site «jenny.gr» -μέχρι πρότινος- της Τζένης Μπαλατσινού, συζύγου του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, είναι ανάμεσα στις ιστοσελίδες που προβάλλουν διαφήμιση της κρατικής καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι».
Μάλιστα, το άρθρο χαρακτήριζε σκάνδαλο την πρωτοβουλία της κυβέρνησης να επιχορηγήσει την επικοινωνία των μηνυμάτων, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Αν το σχετικό διαφημιστικό του «Μένουμε Σπίτι» στο site της συζύγου του υπουργού Υγείας προβάλλεται με χρηματοδότηση από την εν λόγω κρατική δαπάνη, τό
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Μπαλατσινού απαντάει στον Κούλογλου: Σε αντίθεση με εσάς εγώ δεν υπήρξα ποτέ κρατικοδίαιτη!
Σε δημοσίευμα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Κούλογλου που αναφέρει ότι το site «Jenny. gr», της ανήκει και έλαβε χρήματα από κρατική διαφήμιση για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι», απαντά με ανάρτησή της στο twitter η Τζένη Μπαλατσινού. Η σύζυγος του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια τονίζει ότι πρόκειται για fake news....
The post Η Μπαλατσινού απαντάει στον Κούλογλου: Σε αντίθεση με εσάς εγώ δεν υπήρξα ποτέ κρατικοδίαιτη! appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.
Διαβάστε το στο crashonline.grΜπαλατσινού σε Κούλογλου: Σε αντίθεση με τη δική σας καριέρα η δίκη μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη
Αντιπαράθεση μεταξύ της Τζένης Μπαλατσινού και του Στέλιου Κούλογλου με αφορμή το Μένουμε Σπίτι και τη σύζυγο του υπουργού Υγείας να γράφει στο λογαριασμό της στο twitter πως «Σε αντίθεση με τη δική σας καριέρα η δίκη μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη».Πώς όμως προέκυψε η α διαφωνία Μπαλατσινού - Κούλογλου μέχρι να τεθεί ακόμη και θέμα καριέρας;
Όλα άρχισαν με δημοσίευμα βάσει του οποίου η Μπαλατσινού εισέπραξε χρήματα από τη διαφημιστική καμπάνια του Μένουμε Σπίτι γιατί το site «jenny.gr» είναι ανάμεσα στις ιστοσελίδες που προβάλλουν διαφήμιση της κρατικής καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι». Μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα αναφερόταν πως «Αν το σχετικό διαφημιστικό του «Μένουμε Σπίτι» στο site της συζύγου τ
Διαβάστε το στο dikaiologitika.grΤζένη Μπαλατσινού σε Στέλιο Κούλογλου: «Σε αντίθεση με τη δική σας καριέρα η δίκη μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη» [pic]
Τζένη Μπαλατσινού σε Στέλιο Κούλογλου: Η παρουσιάστρια απαντά για τα χρήματα από τη διαφημιστική καμπάνια του «Μένουμε Σπίτι».
The post Τζένη Μπαλατσινού σε Στέλιο Κούλογλου: «Σε αντίθεση με τη δική σας καριέρα η δίκη μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη» [pic] appeared first on Flash.gr.
Διαβάστε το στο