Bruce Willis: Ξύρισε το κεφάλι της κόρης του στην καραντίνα! [video]

11:00 - 08/04/2020

Σε καραντίνα στο σπίτι με τα παιδιά του και την πρώην σύζυγό του Demi Moore βρίσκεται ο Bruce Willis. The post Bruce Willis: Ξύρισε το κεφάλι της κόρης του στην καραντίνα! [video] appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Bruce Willis ξύρισε το κεφάλι της κόρης του στην καραντίνα

Η όλη διαδικασία φυσικά απαθανατίστηκε σε video στα social media 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ο Μπρους Γουίλις ξύρισε το κεφάλι της κόρης του Ταλούλα (vid)

Η κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, Ταλούλα, δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο όπου μας παρουσιάζει το νέο της look.

Διαβάστε το στο Gazzetta

O Bruce Willis ξύρισε το κεφάλι της κόρης του

O Bruce Willis και η Demi Moore πριν από μερικά χρόνια αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο διατηρούν άψογες σχέσεις. Μάλιστα, αυτό το...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

O Μπρους Γουίλις ξύρισε το κεφάλι της κόρης του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μπρους Γουίλις βρήκε έναν τρόπο να γίνει χρήσιμος κατά την διάρκεια της καραντίνας λόγω του κορονοϊού, ξυρίζοντας το κεφάλι της κόρης του Tallulah – προτού πάρει μέρος σε γυμνή φωτογράφηση με την αδερφή της. The post O Μπρους Γουίλις ξύρισε το κεφάλι της κόρης του (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on EL.

Διαβάστε το στο el.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»