Bruce Willis: Ξύρισε το κεφάλι της κόρης του στην καραντίνα! [video]

11:00 - 08/04/2020

Σε καραντίνα στο σπίτι με τα παιδιά του και την πρώην σύζυγό του Demi Moore βρίσκεται ο Bruce Willis. The post Bruce Willis: Ξύρισε το κεφάλι της κόρης του στην καραντίνα! [video] appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Bruce Willis ξύρισε το κεφάλι της κόρης του στην καραντίνα

Η όλη διαδικασία φυσικά απαθανατίστηκε σε video στα social media 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ο Μπρους Γουίλις ξύρισε το κεφάλι της κόρης του Ταλούλα (vid)

Η κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, Ταλούλα, δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο όπου μας παρουσιάζει το νέο της look.

Διαβάστε το στο Gazzetta

O Bruce Willis ξύρισε το κεφάλι της κόρης του

O Bruce Willis και η Demi Moore πριν από μερικά χρόνια αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο διατηρούν άψογες σχέσεις. Μάλιστα, αυτό το...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

O Μπρους Γουίλις ξύρισε το κεφάλι της κόρης του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μπρους Γουίλις βρήκε έναν τρόπο να γίνει χρήσιμος κατά την διάρκεια της καραντίνας λόγω του κορονοϊού, ξυρίζοντας το κεφάλι της κόρης του Tallulah – προτού πάρει μέρος σε γυμνή φωτογράφηση με την αδερφή της. The post O Μπρους Γουίλις ξύρισε το κεφάλι της κόρης του (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on EL.

Διαβάστε το στο el.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γιώργος Πατούλης: «Προφανώς ο Αλέξανδρος παραμένει ο πρωτότοκος, είμαι σίγουρος ότι θα επισκεφθεί τον αδελφό του»

Μαρία Σολωμού: Ξεκαθαρίζει για τη δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις – «Δεν έχω κανέναν έλεγχο στο τι καταλαβαίνετε εσείς»

Γιώργος Λιάγκας και Σπύρος Μπιμπίλας «αρπάχτηκαν» στον αέρα: «Έχεις δικαίωμα να λες ηλίθια όλη την αντιπολίτευση;»

Βλεφαροπλαστική: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Πλαστικό Χειρουργό για την επέμβαση που θα σου αλλάξει όλο το πρόσωπο

Ξέσπασε η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είμαι μια ζωντανή νεκρή» – Η αναφορά στην απουσία του Αλέξη Κούγια

Kanye West – Bianca Censori: Το ζευγάρι χωρίζει αλλά οι κοινές εμφανίσεις τους δεν ξεχνιούνται!