Αποφυλακίστηκε ο Γιάννος Παπαντωνίου-Οι πρώτες δηλώσεις του πρώην υπουργού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αποφυλακίστηκε ο Γιάννος Παπαντωνίου – Οι πρώτες δηλώσεις του [εικόνες]

Αποφυλακίστηκε ο Γιάννος Παπαντωνίου. «Αισθάνομαι ανακουφισμένος, αλλά θα είμαι ευχαριστημένος όταν τελειώσει αυτή η ιστορία και αποδειχθεί πλήρως και τελεσίδικα η αθωότητά μου» είπε αμέσως μετά την έξοδό του από τις φυλακές. «Είμαι φυλακισμένος 17 μήνες χωρίς δίκη και το δικαστικό συμβούλιο έκρινε ότι η υπόθεση μου δεν μπορεί να... The post Αποφυλακίστηκε ο Γιάννος Παπαντωνίου – Οι πρώτες δηλώσεις του [εικόνες] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Αποφυλακίστηκε ο Γιάννος Παπαντωνίου - Oι πρώτες δηλώσεις (vid)

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννος Παπαντωνίου, βρέθηκε εκτός φυλακής όπου ήταν προφυλακισμένος από τον Οκτώβριο του 2018 για υπόθεση που αφορά σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος. The post Αποφυλακίστηκε ο Γιάννος Παπαντωνίου - Oι πρώτες δηλώσεις (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αποφυλακίστηκε ο Γιάννος Παπαντωνίου - Οι πρώτες δηλώσεις του (Video)

ΕΛΛAΔΑΠολιτική  Αποφυλακίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης, μετά από σχετικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου, ο οποίος ήταν προφυλακισμένος για υπόθεση που αφορά ξέπλυμα μαύρου χρήματος.   Το δικαστικό συμβούλιο αποδέχτηκε την αίτηση του Γιάννου Παπαντωνίου και έχει διατάξει την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής εγγύησης 150.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Παρά το βούλευμα, ο κ. Παπαντωνίου είχε δηλώσει αδυναμία πληρωμής του ποσού της εγγύησης και παρέμενε κρατούμενος.   Ο πρωήν υπουργός θα είχε αποφυλακιστεί νωρίτερα αν είχε

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Αποφυλακίστηκε ο Γιάννος Παπαντωνίου – Οι πρώτες δηλώσεις του [εικόνες]

Αποφυλακίστηκε ο Γιάννος Παπαντωνίου. «Αισθάνομαι ανακουφισμένος, αλλά θα είμαι ευχαριστημένος όταν τελειώσει αυτή η ιστορία και αποδειχθεί πλήρως και τελεσίδικα η αθωότητά μου» είπε αμέσως μετά την έξοδό του από τις φυλακές. «Είμαι φυλακισμένος 17 μήνες χωρίς δίκη και το δικαστικό συμβούλιο έκρινε ότι η υπόθεση μου δεν μπορεί να... The post Αποφυλακίστηκε ο Γιάννος Παπαντωνίου – Οι πρώτες δηλώσεις του [εικόνες] appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Αποφυλακίστηκε ο Γιάννος Παπαντωνίου - Οι πρώτες δηλώσεις του

Αποφυλακίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης, μετά από σχετικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου, ο οποίος ήταν προφυλακισμένος για υπόθεση που αφορά ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Το δικαστικό συμβούλιο αποδέχτηκε την αίτηση του Γιάννου Παπαντωνίου και έχει διατάξει την αντικατάσταση της προσωρινής του

Διαβάστε το στο madata.gr

Αποφυλακίστηκε ο Γιάννος Παπαντωνίου – Δείτε τις πρώτες του δηλώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποφυλακίστηκε επίσημα ο Γιάννος Παπαντωνίου καθώς εξήλθε από την πόρτα των φυλακών πριν από λίγη ώρα. Ο Κ. Παπαντωνίου κρατείτο για υπόθεση που αφορά ξέπλυμα μαύρου χρήματος και αποφυλακίστηκε μετά από σχετικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών. Κατά την διάρκεια της αποχώρησής του δήλωσε τα εξής: «Είμαι φυλακισμένος 17 μήνες χωρίς δίκη και το δικαστικό […] The post Αποφυλακίστηκε ο Γιάννος Παπαντωνίου – Δείτε τις πρώτες του δηλώσεις (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Αποφυλακίστηκε ο Γιάννος Παπαντωνίου- Οι πρώτες δηλώσεις του (vid)

Αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους ο πρώην Υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Ειρήνη Μουρτζούκου: "Μπλόκο" στα αεροδρόμια - "Θεωρείται ύποπτη τέλεσης αξιόποινων πράξεων και πρόκειται να κληθεί να καταθέσει"

Ισραήλ: Επίθεση με πυραύλους της Χεζμπολάχ στο Τελ Αβίβ - Θραύσματα ρουκέτας προκάλεσαν πυρκαγιά σε συνοικία της πόλης Ραμάτ Γκαν, τέσσερις τραυματίες (Εικόνες Βίντεο)

Κώστας Μπακογιάννης: "Η μείωση των δημοτικών τελών πρέπει να συνεχιστεί"

Κυκλοφόρησε το εντυπωσιακό βίντεο του Madwalk 2024: Η σέξι εμφάνιση της Βίκυς Καγιά

Ντομινίκ Πελικό: "Να τιμωρηθεί για τις φρικαλεότητες που προκάλεσε στη μητέρα μας" ζητούν τα παιδιά του

Αντώνης Σαμαράς: Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και οι επόμενες κινήσεις του πρώην πρωθυπουργού μετά τη διαγραφή του