Γιάννης Σπαλιάρας: Περιγράφει όσα έζησε στο Ιράν λόγω κορονοϊού!

01:22 - 07/04/2020

Ο Γιάννης Σπαλιάρας βρισκόταν στο Ιράν για μεγάλο χρονικό διάστημα, για τις ανάγκες γυρισμάτων μιας σειράς διεθνούς παραγωγής, στην οποία συμμετέχει. Εδώ και μερικές εβδομάδες, το μοντέλο και ηθοποιός βρίσκεται ξανά στο σπίτι του στην Αθήνα και περιγράφει στο περιοδικό Down Town Κύπρου όσα έζησε στο Ιράν, λόγω κορονοϊού. Πότε γύρισες στην Αθήνα, από το […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Σπαλιάρας: Επέστρεψε από το Ιράν και παραμένει σε καραντίνα

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στο DownTown Kύπρου για την εμπειρία του στο Ιράν, εν μέσω κορωνοϊού, όπου βρέθηκε για περισσότερο από 2 μήνες, συμμτέχοντας στα γυρίσματα της φιλόδοξης παραγωγής «Σαλμάν Φαρσί». Πότε γύρισες στην Αθήνα, από το Ιράν όπου βρισκόσουν; Επέστρεψα την Τρίτη 17 Μαρτίου. Μαζί μου ήταν ο Μάνος Πίντζης, ο Πάνος Γκόγκος και η Χριστίνα Σωτηρίου, οι οποίοι επίσης συμμετέχουν στο «Σαλμάν Φαρσί». Ο Νίκος Πουρσανίδης, ο οποίος βρισκόταν και εκείνος εκεί, μαζί μας, είχε επιστρέψει λίγες μέρες προηγουμένως. Ωστόσο, τις τελευταίες δύο εβδομάδες που ήμασταν εκεί, δεν σου κρύβω ότι είχαμε ανησυχία για το τι θα γίνει με τα εισιτήρια γιατί βλέπαμε να ακυρώνονται πτήσεις, μαθαίναμε ότι στο

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ο Γιάννης Σπαλιάρας επέστρεψε από το Ιράν και παραμένει σε καραντίνα

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στο DownTown Kύπρου για την εμπειρία του στο Ιράν, εν μέσω κορωνοϊού, όπου βρέθηκε για περισσότερο από 2 μήνες, συμμτέχοντας στα γυρίσματα της φιλόδοξης παραγωγής «Σαλμάν Φαρσί». Πότε γύρισες στην Αθήνα, από το Ιράν όπου βρισκόσουν; Επέστρεψα την Τρίτη 17 Μαρτίου. Μαζί μου

Διαβάστε το στο madata.gr

Γιάννης Σπαλιάρας: Περιγράφει όσα έζησε στο Ιράν λόγω κορονοϊού! «Είμαι από καραντίνα σε καραντίνα»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας βρισκόταν στο Ιράν για μεγάλο χρονικό διάστημα, για τις ανάγκες γυρισμάτων μιας σειράς διεθνούς παραγωγής, στην οποία συμμετέχει. Εδώ και μερικές εβδομάδες, το μοντέλο και ηθοποιός βρίσκεται ξανά στο σπίτι του στην Αθήνα και περιγράφει στο περιοδικό Down Town Κύπρου όσα έζησε στο Ιράν, λόγω κορονοϊού. Πότε γύρισες στην Αθήνα, από το Ιράν όπου βρισκόσουν; Επέστρεψα την Τρίτη 17 Μαρτίου. Μαζί μου ήταν ο Μάνος Πίντζης, ο Πάνος Γκόγκος και η Χριστίνα Σωτηρίου, οι οποίοι επίσης συμμετέχουν στο «Σαλμάν Φαρσί». Ο Νίκος Πουρσανίδης, ο οποίος βρισκόταν και εκείνος εκεί, μαζί μας, είχε επιστρέψει λίγες μέρες προηγουμένως. Ωστόσο, τις τελευταίες […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”