Δεν είναι μόνο η κραυγή αγωνίας Αλεξανιάν: Σε τραγική κατάσταση οι ηθοποιοί - Δεν δικαιούνται τα 800 ευρώ (vid)

21:04 - 06/04/2020

Δικαιολογημένα υπάρχει μεγάλη ανησυχία ανάμεσα στους ηθοποιούς, καθώς μετά το κλείσμο των θεάτρων λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού, πολλοί όσοι δεν δικαιούνται να πάρουν το έκτακτο επίδομα των 800 ευρώ.«Τα θέατρα έχουν κλείσει με την εντολή του κράτους. Όπως, λοιπόν, έχει κάνει και με άλλα επαγγέλματα, έτσι θα πρέπει να το σκεφτεί ξανά κι αυτό» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ελισάβετ Μουτάφη. «Ακόμα και οι άνθρωποι, ο οποίοι νομίμως είχαν εργαζόμενους που δούλευαν για αυτούς και να κάνουν παραστάσεις, μπορεί να μην πάρουν αυτά τα λεφτά. Στην ίδια φάση είμαι και εγώ. Ήμουν σε ένα μεγάλο θέατρο και νομίμως τα κάνει όλα αυτά», όπως εξήγησε η Ευαγγελία Μουμούρη στην εκπομπή «Ευτυχείτε!». «Αυτή τη στιγμή

Διαβάστε Περισσότερα στο dikaiologitika.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dikaiologitika.gr

«Φρένο» στα πάρτι στη Γερμανία με εντολή Μέρκελ, πάνω από 2000 κρούσματα κορονοϊού σήμερα

Τα σχολεία αποκτούν Σύμβουλο Σχολικής Ζωής

«Ανοιχτή πληγή» τα κορονοπάρτι στην Αθήνα, με δεμένα χέρια η ΕΛ.ΑΣ.

«Πρεμιέρα» για τις 100.000 προσλήψεις με επιδότηση, οδηγίες για τις αιτήσεις, ποιοι αποκλείονται

Κλειστά σχολεία: Συνεχίζει να «φουντώνει» η λίστα από το υπουργείο Παιδείας

Η απόφαση της ΕΟΚ που «διαλύει» κάθε αναπτυξιακό πρόγραμμα