Πέτρος Γαϊτάνος: Έλληνας γιατρός στο Λονδίνο μου ζήτησε να του ψάλλω για να πάρει δύναμη

19:34 - 06/04/2020

Ο Πέτρος Γαϊτάνος μένει σπίτι και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του υπουργείου υγείας για τον κορωνοϊό. Ο αγαπητός καλλιτέχνης συνδέθηκε σήμερα μέσω Skype με το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και μίλησε για την... καραντίνα που ακολουθεί αλλά και το «διαφορετικό» Πάσχα που θα ζήσουν φέτος οι Έλληνες, αλλά και ο ίδιος. Το άρθρο Πέτρος Γαϊτάνος: Έλληνας γιατρός στο Λονδίνο μου ζήτησε να του ψάλλω για να πάρει δύναμη εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γαϊτάνος στην ΕΡΤ: Έλληνας γιατρός στο Λονδίνο μου ζήτησε να του ψάλλω για να πάρει δύναμη (βίντεο)

Ο δημοφιλής ερμηνευτής μίλησε για το Πάσχα εν μέσω κοροναϊού

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Πέτρος Γαϊτάνος: Έλληνας γιατρός στο Λονδίνο μου ζήτησε να του ψάλλω για να πάρει κουράγιο (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Να ακολουθήσουν τις οδηγίες της εκκλησίας και της κυβέρνησης προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού ζήτησε από τους πιστούς ο Πέτρος Γαϊτάνος . Ο γνωστός καλλιτέχνης σε δηλώσεις του που έκανε τη Δευτέρα μέσω Skype στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ μίλησε για την καραντίνα και το «διαφορετικό» Πάσχα που θα ζήσουν φέτος οι Έλληνες, αλλά και ο ίδιος. Ο Πέτρος Γαϊτάνος παραδέχτηκε ότι τον στεναχωριεί που οι εκκλησίες είναι κλειστές αυτές τις ημέρες για το κοινό, αλλά τόνισε ότι αυτό είναι απαράιτητο να γίνει. Μίλησε για το πώς αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του την καραντίνα και ανέφερε ότι αισθάνεται πως όλο αυτό που ζούμε έχει μέσα του ευλογία. Αποκάλυψε μάλιστα ότι ένας φίλος το

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023