Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αναφέρει για τις Άγριες Μέλισσες – Τι θα γίνει αν αποδειχθεί ότι ο Μελέτης είναι γιος της Ανέτ;

16:21 - 05/04/2020

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο τηλεοπτικός Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες, έδωσε συνέντευξη στη Μαρία Ανδρέου και το περιοδικό “ENJOY” που […] The post Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αναφέρει για τις Άγριες Μέλισσες – Τι θα γίνει αν αποδειχθεί ότι ο Μελέτης είναι γιος της Ανέτ; appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης προειδοποιεί για τις Άγριες Μέλισσες! «Πόσο τραγικά θα είναι όλα αυτά;»

Τι λέει ο γνωστός ηθοποιός για τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο τηλεοπτικός Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες, σε συνέντευξή του μίλησε ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Ο Γιώργος Γεροντιδάκης προειδοποιεί για τις Άγριες Μέλισσες! «Πόσο τραγικά θα είναι όλα αυτά;» δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε το στο Newsit

«Άγριες Μέλισσες»: Τι θα συμβεί αν αποκαλυφθεί ότι ο Μελέτης είναι γιος της Ανέτ

Ο «Μελέτης» από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» -ή κατά κόσμον, Γιώργος Γεροντιδάκης, μίλησε στο περιοδικό Enjoy και αναφέρθηκε στις εξελίξεις στη σειρά και τι θα συμβεί αν The post «Άγριες Μέλισσες»: Τι θα συμβεί αν αποκαλυφθεί ότι ο Μελέτης είναι γιος της Ανέτ appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Άγριες Μέλισσες: Τι θα συμβεί αν αποκαλυφθεί ότι ο Μελέτης είναι γιος της Ανέτ

Συνέντευξη στο περιοδικό «Enjoy» της Κυριακάτικης Δημοκρατίας παραχώρησε ο τηλεοπτικός Μελέτης της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις εξελίξεις στη σειρά και τι θα συμβεί αν αποδειχθεί ότι ο Μελέτης είναι γιος της Ανέτ. «Για την

Διαβάστε το στο madata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Δημήτρης Ουγγαρέζος – Το «καρφί» για την απέναντι εκπομπή ενόχλησε τη Φαίη Σκορδά: «Σταμάτα, δεν θέλω τέτοια»

Tempting Fortune: Ο κλειστός φάκελος προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις

Άγιος Έρωτας: Η Χλόη περνά δύσκολα στο μοναστήρι

Γιάννης Κατινάκης: «Αυτό που είπε στη μητέρα μου ήταν να μου πει να μην είμαι τόσο κουνιστός»

Ο Κώστας Φραγκολιάς επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τον χωρισμό του από τη Δώρα Πατσιώτη

Κατερίνα Καινούργιου για την αισθητική επέμβαση: «Παρασκευή μπήκα στο χειρουργείο, Δευτέρα μία χαρά ήρθα στην εκπομπή»