Ιλένια Ουίλιαμς: Έτσι βίωσε την περιπέτεια με τον κορονοϊό: «Το πέρασα μόνη μου» (video+photos)

11:54 - 05/04/2020

Η Ιλένια Ουίλιαμς πέρασε αρκετά δύσκολα το προηγούμενο διάστημα αφού νόσησε από τον κορονοϊό.

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ιλένια Ουίλιαμς για τη “μάχη” της με τον κορονοϊό! «Είχα πυρετό, κόπωση, πονούσαν τα κόκαλά μου»

Όλα όσα είπε η Ιλένια Ουίλιαμς στον αέρα του Open. Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” μίλησε η Ιλένια Ουίλιαμς μετά την αποκάλυψη που έκανε πως βρέθηκε ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Η Ιλένια Ουίλιαμς για τη “μάχη” της με τον κορονοϊό! «Είχα πυρετό, κόπωση, πονούσαν τα κόκαλά μου» δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε το στο Newsit

Η Ιλένια Ουίλιαμς μιλάει για τη “μάχη” της με τον κορονοϊό – «Είχα πυρετό, κόπωση, πονούσαν τα κόκαλά μου»

Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” μίλησε η Ιλένια Ουίλιαμς μετά την αποκάλυψη που έκανε πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Η γνωστή […] The post Η Ιλένια Ουίλιαμς μιλάει για τη “μάχη” της με τον κορονοϊό – «Είχα πυρετό, κόπωση, πονούσαν τα κόκαλά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ιλένια Ουίλιαμς: Έτσι βίωσε την περιπέτεια με τον κορονοϊό: «Το πέρασα μόνη μου» (video+photos)

Η Ιλένια Ουίλιαμς πέρασε αρκετά δύσκολα το προηγούμενο διάστημα αφού νόσησε από τον κορονοϊό.

Διαβάστε το στο queen.gr

Η Ιλένια Ουίλιαμς πέρασε αρκετά δύσκολα το προηγούμενο διάστημα αφού…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Διαβάστε το στο astrology.gr

Ιλένια Ουίλιαμς: Πως περιέγραψε την περιπέτεια που βίωσε με τον κορονοϊό (video)

Η Ιλένια Ουίλιαμς αποκάλυψε προ λίγων ημερών ότι νόσησε κι εκείνη από τον νέο κορονοϊό. Πλεόν βρίσκεται στην 24η ημέρα καραντίνας και αναρρώνει πλήρως. «Είχα πυρετό, πονούσαν τα κόκαλά μου. Υπήρχαν μέρες που ξυπνούσα καλά και την επόμενη ημέρα ερχόταν κάτι καινούργιο. Τη μία είχα πυρετό, την άλλη είχα δέκατα και την άλλη είχα πόνους […]

Διαβάστε το στο mononews.gr

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Ιλένια Ουίλιαμς: Έτσι βίωσε την περιπέτεια με τον κορονοϊό: «Το πέρασα μόνη μου»

Η Ιλένια Ουίλιαμς πέρασε αρκετά δύσκολα το προηγούμενο διάστημα αφού νόσησε από τον κορονοϊό. Η γνωστή παρουσιάστρια και τραγουδίστρια βρίσκεται στην 24η ημέρα καραντίνας και αν και πλέον είναι καλά, διηγήθηκε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα τον Γολγοθά που πέρασε… «Είχα πυρετό, πονούσαν τα κόκαλά μου. Υπήρχαν μέρες που ξυπνούσα καλά και την επόμενη ημέρα ερχόταν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Κίνηση τώρα: «Έμφραγμα» σε Κηφισό και Κηφισίας - Μεγάλες καθυστερήσεις σε Αττική Οδό

Η ΕΕ καλείται να λύσει δομικά προβλήματα της

Φωτιά τώρα LIVE: Δείτε όλα τα ενεργά μέτωπα

Φωτιά στο Ηράκλειο Κρήτης - Καίγεται χορτολιβαδική έκταση

Πρωτότυπη μελέτη: Αποκαλύφθηκε τι έπιναν σε αρχαίες αιγυπτιακές τελετουργίες

Οδηγός επιβίωσης σε περιόδους κρίσης και πολέμου