Σε απόγνωση η ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν – Δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για μακαρόνια
09:28 - 05/04/2020
Στην εκπομπή Μαζί σου μίλησε η Σοφία Αλεξανιάν. Η ηθοποιός που φέτος την είδαμε στο Κόκκινο ποτάμι και στο Έλα στη θέση μου βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς η σύμβασή της δεν της επιτρέπει να μπει στην Εργάνη για να διεκδικήσει το επίδομα των 800 ευρώ, όπως επίσης δεν μπορεί να μπει στο ταμείο ανεργίας. Πριν γράψω την επιστολή, είχα κάνει ένα βίντεο που ήταν μια κατάθεση ψυχής που δείχνω σε τι οικονομική κατάσταση βρίσκομαι, που είναι άθλια. Και ενημερωμένη από άλλους φίλους μου και συναδέλφους ηθοποιούς κατάλαβα ότι ορισμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να ενταχθούν μέσα στην Εργάνη γιατί είτε δεν τους το επιτρέπουν οι συμβάσεις τους διότι ήταν μιας άλλης κατηγορίας συμβάσεις, ακόμα και αυτοί που δούλευα
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σε απόγνωση η ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν: «Δεν υπάρχουν χρήματα για να φάμε μακαρόνια»
H Σοφία Αλεξανιάν που φέτος την είδαμε στο «Κόκκινο ποτάμι» και στο «Έλα στη θέση μου» βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς η σύμβασή της δεν της επιτρέπει να...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣοφία Αλεξανιάν: «Δεν έχω να φάω ούτε μακαρόνια…»
Εμφανίστηκε φέτος στις σειρές «Κόκκινο ποτάμι» και «Έλα στη θέση μου» αλλά η σύμβασή της δεν της επιτρέπει να μπει στην ΕΡΓΑΝΗ για να διεκδικήσει το επίδομα των 800 ευρώ
Διαβάστε το στο thebest.grΣοκάρει η ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν: Ευτυχώς που δεν έχω κουράγιο να με σκοτώσω
Σοκάρει η ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν, καθώς η σύμβασή της δεν της επιτρέπει να μπει στην ΕΡΓΑΝΗ για να διεκδικήσει το επίδομα των 800 ευρώ, όπως επίσης δεν μπορεί να μπει στο ταμείο ανεργίας. Σε ανάρτησή της ανέφερε: «Μήνυμα προς Υπουργείο κατηγορίες εκτός Εργάνης. Δεν φτάνει που παίρναμε τρεις κι εξήντα,...
The post Σοκάρει η ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν: Ευτυχώς που δεν έχω κουράγιο να με σκοτώσω appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣοφία Αλεξανιάν: Σε απόγνωση η ηθοποιός - "Δεν έχω λεφτά ούτε για μακαρόνια" [Βίντεο]
Δεν μπορεί να πάρει το επίδομα των 800 ευρώ, αν και εργάστηκε σε δύο φετινές τηλεοπτικές σειρές
Διαβάστε το στο thetoc.grΗ ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν σε απόγνωση: Δεν έχω λεφτά ούτε για μακαρόνια
Την Σοφία Αλεξανιάν την είδαμε στο πετυχημένο σήριαλ του Alpha «Έλα στη θέση μου» να ενσαρκώνει τη Μπεάτα Σβίγκου αλλά και στο «Κόκκινο ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη. Σήμερα μετά το τέλος των γυρισμάτων των σήριαλ, η ηθοποιός που μεγαλώνει μόνη της το γιο της, βγάζει
Διαβάστε το στο madata.grΜαζί σου: Συγκλονίζει η ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν – «Δεν έχω λεφτά ούτε για μακαρόνια»
Tην Σοφία Αλεξανιάν την είδαμε στο πετυχημένο σήριαλ του Alpha «Έλα στη θέση μου» να ενσαρκώνει τη Μπεάτα Σβίγκου αλλά και στο «Κόκκινο ποτάμι». Σήμερα μετά το τέλος των γυρισμάτων των σήριαλ, η ηθοποιός που μεγαλώνει μόνη της το γιο της, βγάζει κραυγή αγωνίας και δηλώνει στο «Μαζί σου» ότι βρίσκεται σε απόγνωση αφού η σύμβασή της δεν της επιτρέπει να ενταχθεί στο πρόγραμμα των 800 ευρώ που δίνει το κράτος. Η Σοφία μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο ΣΚΑΪ και ράγισε καρδιές. «Βρίσκομαι σε άθλια οικονομική κατάσταση. Ορισμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να ενταχθούν στην ΕΡΓΑΝΗ. Δούλεψα στο Κόκκινο Ποτάμι […]
Διαβάστε το στο dete.gr