Ο Πάνος Ιωαννίδης εξομολογείται – «Είχα αγωνία και φόβο μήπως έχω κορονοϊό» – Τι λέει για τα γυρίσματα του MasterChef

14:51 - 04/04/2020

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στο Dot και στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο για την αδιαθεσία που είχε νιώσει στα […] The post Ο Πάνος Ιωαννίδης εξομολογείται – «Είχα αγωνία και φόβο μήπως έχω κορονοϊό» – Τι λέει για τα γυρίσματα του MasterChef appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η εξομολόγηση του Πάνου Ιωαννίδη! «Φοβόμουν μήπως έχω κορονοϊό» – Τι λέει για τα γυρίσματα του MasterChef

«Τόσο καιρό “κοροϊδεύαμε” τον Κοντιζά με τα γάντια, αλλά τώρα όχι μόνο γάντια, αλλά φοράμε και μάσκες μαζί», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο Πάνος Ιωαννίδης ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Η εξομολόγηση του Πάνου Ιωαννίδη! «Φοβόμουν μήπως έχω κορονοϊό» – Τι λέει για τα γυρίσματα του MasterChef δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε το στο Newsit

Πάνος Ιωαννίδης: Είχα αγωνία και φόβο μήπως έχω κορωνοϊό (VIDEO)

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στο Dot και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αγωνία και τον φόβο που είχε μόνο και στη σκέψη ότι μπορεί να έχει κολλήσει κορονοϊό. "Είχα πάει στο γύρισμα, αλλά ήταν κρύωμα αυτό εκείνη τη μέρα. Ήταν ακριβώς στην αρχή. Και θορυβήθηκε όλο το στούντιο γιατί ήμασταν και 50 άτομα εκεί πέρα. Κατευθείαν μπήκα για εξετάσεις, έμεινα κάποιες μέρες στο σπίτι εν μέσω γυρισμάτων, μέχρι να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι καλά. Μετά επέστρεψα. Πιεστήκαμε αρκετά μετά λόγω του ότι όλο αυτό το πράγμα μεγάλωνε, είχαν βγει και οι οδηγίες, οπότε κάπως επισπεύσαμε τη διαδικασία γενικά των γυρισμάτων. Είχα την αγωνία και τον φόβο μήπως έχω κολλήσει κορονοϊό και δεν ήταν καθόλου ευχάριστο. Θέλει προσοχ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Tρόμος για κορονοϊό! Ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης εξομολογείται: “Είχα αγωνία και φόβο μήπως…”

«Τόσο καιρό “κοροϊδεύαμε” τον Κοντιζά με τα γάντια, αλλά τώρα όχι μόνο γάντια, αλλά φοράμε και μάσκες μαζί», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στο Dot και στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο για την αδιαθεσία που είχε νιώσει στα γυρίσματα του MasterChef, εξήγησε ότι ήταν απλά ένα κρυολόγημα, ενώ αναφέρθηκε και στην […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πάνος Ιωαννίδης: «Είχα αγωνία και φόβο μήπως έχω κορονοϊό»

Ο κριτής του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στο «Dot» για την αδιαθεσία που είχε νιώσει στα γυρίσματα του ριάλιτι μαγειρικής, περιγράφοντας τον φόβο που είχε και μόνο στη σκέψη ότι είναι κρούσμα κορονοϊού.Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στο Dot και στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο για την αδιαθεσία που είχε νιώσει στα γυρίσματα του MasterChef 4, εξήγησε ότι ήταν απλά ένα κρυολόγημα, ενώ αναφέρθηκε και στην αγωνία και τον φόβο που είχε μόνο και στη σκέψη ότι μπορεί να έχει κολλήσει κορονοϊό. «Είχα πάει στο γύρισμα, αλλά ήταν κρύωμα αυτό εκείνη τη μέρα. Ήταν ακριβώς στην αρχή. Και θορυβήθηκε όλο το στούντιο γιατί ήμασταν και 50 άτομα εκεί πέρα. Κατευθείαν μπήκα για εξετάσεις, έμεινα

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Πάνος Ιωαννίδης: Η εξομολόγηση για τον φόβο του κορωνοϊού και τα γυρίσματα του MasterChef

Πάνος Ιωαννίδης: «Είχα αγωνία και φόβο μήπως έχω κορονοϊό» εξομολογείται σε συνέντευξή του ο Πάνος Ιωαννίδης. Τι ανέφερε για τα γυρίσματα του MasteChef.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Πάνος Ιωαννίδης: «Είχα αγωνία και φόβο μήπως έχω κορωνοϊό»

Τι λέει για τα γυρίσματα του MasterChef

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε