ΑΕΚ: Απορρίφθηκε η ένσταση για τον αγώνα με το Περιστέρι

11:57 - 24/10/2019

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε την ένσταση της ΑΕΚ κατά του κύρους του αγώνα με το Περιστέρι για την 4η αγωνιστική της EKO Βasket League.

Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΑΕΚ: Απορρίφθηκε η ένσταση για το ματς με το Περιστέρι

Η ΚΑΕ ΑΕΚ είχε κάνει ένσταση για το κύρος του αγώνα με το Περιστέρι Winmasters, η οποία απορρίφθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Basket League: Απορρίφθηκε η ένσταση της ΑΕΚ για το ματς με το Περιστέρι

Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν λόγο για «αλλοίωση αποτελέσματος» για το ματς με την ομάδα των Δυτικών […] The post Basket League: Απορρίφθηκε η ένσταση της ΑΕΚ για το ματς με το Περιστέρι appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Απορρίφθηκε η ένσταση για τον αγώνα με το Περιστέρι

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε την ένσταση της ΑΕΚ κατά του κύρους του αγώνα με το Περιστέρι για την 4η αγωνιστική της EKO Βasket League Η ένσταση της ΑΕΚ κατά του κύρους του αγώνα με το Περιστέρι για την 4η αγωνιστική της EKO Basket League απορρίφθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ. Η ‘Ενωση» είχε […] The post Απορρίφθηκε η ένσταση για τον αγώνα με το Περιστέρι appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Αμπράμοβιτς: Απέρριψε πρόταση για την αγορά της Τσέλσι

Ο Αμπράμοβιτς δε θέλει να δώσει την Τσέλσι και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα The post Αμπράμοβιτς: Απέρριψε πρόταση για την αγορά της Τσέλσι appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

ΕΣΑΚΕ: Απορρίφθηκε η ένσταση της ΑΕΚ για το ματς με το Περιστέρι

Αρνητική ήταν η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, σχετικά με την ένσταση που κατέθεσε η ΑΕΚ κατά του κύρους του αγώνα με το Περιστέρι, για την 4η αγωνιστική της Basket League.Οι «κιτρινόμαυροι» επικαλέστηκαν αλλοίωση αποτελέσματος, βασιζόμενοι σε βίντεο [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Απορρίφθηκε η ένσταση της ΑΕΚ για Περιστέρι

    Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε τελικά την ένσταση της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με το Περιστέρι στο πλαίσιο της 4ης ημέρας της Basket League.      Η ΑΕΚ υποστήριζε αλλοίωση αποτελέσματος και κατέθεσε ένσταση που ζητούσε την ακύρωση η επανάληψη του συγκεκριμένου αγώνα… ©Πηγή: amna.gr Δείτε όλη την ροή ειδήσεων

Διαβάστε το στο politik.gr

Απορρίφθηκε η ένσταση της ΑΕΚ για Περιστέρι

    Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε τελικά την ένσταση της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με το Περιστέρι στο πλαίσιο της 4ης ημέρας της Basket League. The post Απορρίφθηκε η ένσταση της ΑΕΚ για Περιστέρι appeared first on analitis.gr.

Διαβάστε το στο analitis.gr

ΑΕΚ: Απορρίφθηκε η ένστασή της στον Αθλητικό δικαστή

Η ΑΕΚ είχε κάνει ένσταση για τις διαιτητικές αποφάσεις στο ματς με το Περιστέρι και διαμαρτυρόταν για αλλοίωση αποτελέσματος.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Απορρίφθηκε η ένσταση της ΑΕΚ για τον αγώνα με το Περιστέρι

Η ένσταση που είχε καταθέσει η ΑΕΚ κατά του κύρους του αγώνα της με το Περιστέρι και με την οποία ζητούσε την επανάληψή του εκδικάστηκε από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ.Το μονομελές δικαιοδοτικό όργανο εξέδωσε, λοιπόν, την ετυμηγορία του και όπως έγινε γνωστό, απέρριψε την επιχειρηματολογία της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ.Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Βasket League κατακυρώνεται οριστικά υπέρ της ομάδας των δυτικών προαστίων, με την επιφύλαξη ενδεχόμενης προσφυγής της ΑΕΚ στο ΑΣΕΑΔ, κάτι το οποίο παραμένει για την ώρα άγνωστο αν θα συμβεί.

Διαβάστε το στο filathlos.gr

ΑΕΚ: Απορρίφθηκε η ένσταση των «κιτρινόμαυρων» από τον ΕΣΑΚΕ.

Η ένσταση της ΑΕΚ κατά του κύρους του αγώνα με το Περιστέρι, για την 4η αγωνιστική της Basket League, απορρίφθηκε από τον ΕΣΑΚΕ και πλέον… The post ΑΕΚ: Απορρίφθηκε η ένσταση των «κιτρινόμαυρων» από τον ΕΣΑΚΕ. appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Sport24

Manny Pacquaio: Άρχισε τις προπονήσεις για τον αγώνα με τον McGregor

Μίλαν: Πήρε Χάουγκε, θέλει δανεικό τον Νταλότ

Ο Κεντέρης οραματίστηκε τον τελικό εκατοντάδες φορές πριν τον τρέξει

Τρικλοποδιές στον εαυτό του

Tότεναμ: Θέλει τον Ρίντιγκερ

LIVE: Μεταγραφές (29/9)