Συγκινεί ο Κώστας Κρομμύδας! Η βιντεοκλήση με τον 92χρονο πατέρα του εν μέσω κορονοϊού!

11:12 - 04/04/2020

Στα 92 του πλέον ο πατέρας μου δεν δείχνει να ανησυχεί και πολύ για τον κορωνοϊό. Το κάνουμε εμείς όμως γιατί απλά, έτσι πρέπει... η τεχνολογία μας επιτρέπει τουλάχιστον να βλεπόμαστε! The post Συγκινεί ο Κώστας Κρομμύδας! Η βιντεοκλήση με τον 92χρονο πατέρα του εν μέσω κορονοϊού! appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορωνοϊός - Κώστας Κρομμύδας: Η συγκινητική βιντεοκλήση στον 92χρονο πατέρα του

Ο πατέρας του γνωστού ηθοποιού - συγγραφέα μένει μόνιμα στα  Τρίκαλα και λόγω των προληπτικών μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας, δεν μπορεί να ταξιδέψει από την Αθήνα για να τον συναντήσει

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ενοχλημένη η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Χάρη Βαρθακούρη: «Εγώ που είμαι εργαζόμενη μητέρα, δεν με χρειάζονται τα παιδιά μου;»

Ντορέττα Παπαδημητρίου για εκπομπές: «Το να συζητάς κάθε μέρα για τόσο δύσκολα θέματα είναι και για σένα πολύ επιβαρυντικό και ψυχοφθόρο»

Αντελίνα Βαρθακούρη για Χρηστίδου: «Για όσους έχουν σύγχυση για το πού ξεκινάει η πολιτική ορθότητα, τους προτείνω να σκέφτονται λίγο παραπάνω»

Ναταλία Γερμανού: Πως υποδέχτηκε τον Δημήτρη Πανόπουλο στο «Καλύτερα δε γίνεται» μετά τις πολυσυζητημένες δηλώσεις

Ελεονώρα Μελέτη: «Ήμουν η μόνη που δεχόμουν την ερώτηση “τι θα κάνεις με το παιδί σου;” – Ο μπαμπάς δεν θα το αφήσει πίσω;»

Μην τρέχεις, μην πηδάς, μην αγγίζεις – Τα «μη» των γονιών και πώς μπλοκάρουν τα παιδιά μας