Θετική στον κορονοϊό και η Ιλένια Ουίλιαμς (Photos)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θετική στον κορωνοϊό και η Ιλένια Ουίλιαμς
Η Ιλένια Ουίλιαμς σε σύνδεση με την εκπομπή «Μένουμε Alpha» εξομολογήθηκε πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό όμως το ξεπέρασε.
«Πέρασα και εγώ τον ιό...
Διαβάστε το στο govastileto.grΘετική στον κορωνοϊό η Pink
Η Pink, με μήνυμά της στο Twitter, γνωστοποίησε ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Τόσο εκείνη όσο και η οικογένειά της παραμένουν σε απομόνωση στο σπίτι τους ήδη για τρεις εβδομάδες όπως αποκάλυψε η ίδια έπειτα από συμβουλές του γιατρού της.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΘετική στον κορωνοϊό νοσηλεύτρια του μαιευτηρίου «Έλενα»
Από τον ιό του κορωνοϊού έχει προσβληθεί μια νοσηλεύτρια του μαιευτηρίου «Έλενα», καθώς επίσης και ένας γιατρός. Σε καραντίνα έχουν τεθεί τα μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Νοσηλεύτρια που εργάζεται στο μαιευτήριο «Έλενα» βρέθηκε θετική στον νέο κορωνοϊό, σύμφωνα με το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Open Beyond. Ήδη, σύμφωνα με την ίδια πηγή, έχει […]
The post Θετική στον κορωνοϊό νοσηλεύτρια του μαιευτηρίου «Έλενα» appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΘετικοί στον κορονοϊό η Pink και ο 3χρονος γιος της
Η διάσημη τραγουδίστρια Pink αποκάλυψε με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι είναι θετική στον κορονοϊό.
The post Θετικοί στον κορονοϊό η Pink και ο 3χρονος γιος της appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.grΘετική στον κοροναϊό η Ιλένια Ουίλιαμς
Η Ιλένια Ουίλιαμς βρέθηκε θετική στον κοροναϊό και το αποκάλυψε η ίδια. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
The post Θετική στον κοροναϊό η Ιλένια Ουίλιαμς appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.
Διαβάστε το στο crashonline.grΘετική στον κορονοϊό η Ιλένια Γουίλιαμς
Η Ιλένια Γουίλιαμς μίλησε στην εκπομπή «Μένουμε Alpha» και αποκάλυψε πως είναι ακόμα ένας από τους ανθρώπους που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Διαβάστε περισσότερα στο backstage24.gr
The post Θετική στον κορονοϊό η Ιλένια Γουίλιαμς appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΘετική στον κορονοϊό και η Ιλένια Ουίλιαμς
Η Ιλένια Ουίλιαμς βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και το αποκάλυψε η ίδια. Μπορεί η ίδια να μοιράζεται μαζί μας βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στα οποία την βλέπουμε να τραγουδά, όμως, πέρασε αρκετά δύσκολα. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής (03/04) στην εκπομπή Μένουμε ALPHA για την περιπέτειά της. Όπως είπε η ίδια η Ιλένια Ουίλιαμς πονούσαν τα κόκαλά της και φυσικά παρέμεινε σε καραντίνα, ενώ ενημέρωσε τηλεφωνικά όλους τους ανθρώπους με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή. Πέρασα και εγώ τον ιό η αλήθεια είναι. Έκανα το τεστ, είμαι ένα από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Δεν μπορώ να σας πω ότι φοβήθηκα όταν το έμαθα, αλλά αγχώθηκα για τους δικούς μ
Διαβάστε το στο spoilersΘετική στον κορονοϊό η Ιλένια Ουίλιαμς
Μιλώντας στην εκπομπή "Μένουμε Alpha" η Ιλένια Ουίιλιαμς αποκάλυψε πως έκανε το τεστ για τον κορονοϊό και βρέθηκε θετική.
"Πέρασα και εγώ τον ιό η αλήθεια είναι. Έκανα το τεστ, είμαι ένα από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Δεν μπορώ να σας πω ότι φοβήθηκα όταν το έμαθα, αλλά αγχώθηκα για τους δικούς μου ανθρώπους. Όταν εμφάνισα τα συμπτώματα ήμουν ήδη πέντε μέρες μέσα στο σπίτι. Ευτυχώς την οικογένειά μου και μεγαλύτερους ανθρώπους είχα να τους δω ήδη δύο εβδομάδες. Όποιον σκέφτηκα ότι μπορεί να είχα συναντήσει, τον ενημέρωσα", είπε η Ιλένια ενώ αναφέρθηκε και...
Διαβάστε το στο entertv.gr