Συγκλονίζει Ελληνίδα τραγουδίστρια για την τραγωδία στο Μάτι! «Έμεινα 4 ώρες στη θάλασσα…»
19:55 - 09/10/2019
«Έπεσα στη θάλασσα για να σωθώ κι έμεινα μέσα στο νερό 4 ώρες». Στη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη η Ελένη Καρουσάκη που μίλησε μεταξύ άλλων και για τις δραματικές στιγμές που έζησε στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Ποια ήταν η πιο μεγάλη δυσκολία στη ζωή σου; Τη μεγαλύτερη δυσκολία στη ζωή μου την αντιμετώπισα πέρυσι […]
Διαβάστε Περισσότερα στο makeleio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει Ελληνίδα τραγουδίστρια για την τραγωδία στο Μάτι: Έμεινα 4 ώρες στη θάλασσα… (VIDEO)
Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, που μίλησε μεταξύ άλλων και για τις δραματικές στιγμές που έζησε στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.
Ο λόγος για την η Ελένη Καρουσάκη.
Ποια ήταν η πιο μεγάλη δυσκολία στη ζωή σου;
Τη μεγαλύτερη δυσκολία στη ζωή μου την αντιμετώπισα πέρυσι το καλοκαίρι με τη φωτιά στο Μάτι. Ήμουν εκεί, πραγματικά είδα το θάνατο με τα μάτια μου και αναθεώρησα πολλά πράγματα για τη ζωή, τους φίλους, τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου, για τα πάντα.
Περιέγραψέ μου τι έζησες…
Έπεσα στη θάλασσα για να σωθώ κι έμεινα μέσα στο νερό 4 ώρες. Το έζησα όλο αυτό που συνέβη εκεί με τη φωτιά. Μας έβγαλαν έξω τα καϊκια, μετά από 4 ώ
Διαβάστε το στο thestival.grΣυγκλονίζει ελληνίδα τραγουδίστρια: Έπεσα στη θάλασσα για να σωθώ…
Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έζησε το περασμένο καλοκαίρι και πώς κατάφερε να σώσει τη ζωή της. Ήταν μια από τους κατοίκους της περιοχής στο Μάτι που πλήγηκαν από τη φονική πυρκαγιά και μίλησε για όσα έζησε. Ο λόγος για την Ελένη Καρουσάκη που εξομολογήθηκε τον εφιάλτη που βίωσε. Ποια ήταν η […]
Διαβάστε το στο altsantiri.grΕλληνίδα τραγουδίστρια: «Έμεινα 4 ώρες στη θάλασσα με την τραγωδία στο Μάτι»
«Έπεσα στη θάλασσα για να σωθώ κι έμεινα μέσα στο νερό 4 ώρες».
Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη η Ελένη Καρουσάκη που μίλησε μεταξύ άλλων και για τις δραματικές στιγμές που έζησε στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.
Ποια ήταν η πιο μεγάλη δυσκολία στη ζωή σου;
Τη μεγαλύτερη δυσκολία στη ζωή μου την αντιμετώπισα πέρυσι το καλοκαίρι με τη φωτιά στο Μάτι. Ήμουν εκεί, πραγματικά είδα το θάνατο με τα μάτια μου και αναθεώρησα πολλά πράγματα για τη ζωή, τους φίλους, τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου, για τα πάντα.
Περιέγραψέ μου τι έζησες…
Έπεσα στη θάλασσα για να σωθώ κι έμεινα μέσα στο νερό 4 ώρες. Το έζησα όλο αυτό που συνέβη εκεί με τη φωτιά. Μας έβγαλαν έξω τα καϊκια, μετά α
Διαβάστε το στο pronews.gr