Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Θεωρώ ότι ο Χρήστος Λούλης λέει μπούρδες»

08:24 - 24/10/2019

Την Πηνελόπη Αναστασοπούλου υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show. Η εκρηκτική ηθοποιός, μάλιστα, εξέφρασε δημόσια την ενόχλησή της […] The post Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Θεωρώ ότι ο Χρήστος Λούλης λέει μπούρδες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ο Χρήστος Λούλης λέει μπούρδες

«Να ρωτήσουμε τον Χρήστο Λούλη που έκανε μια δήλωση πρόσφατα. Θέλω να ξέρω, είμαι συνάδελφος ή δεν είμαι;», είπε η ηθοποιός φανερά ενοχλημένη

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου «σφάζει με το γάντι» τον Λούλη –«Λέει…μπούρδες»

Χωρίς να θέλω να τον θίξω, λέει μπούρδες.

Διαβάστε το στο in.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ο Χρήστος Λούλης λέει μπούρδες

Την δημόσια ενόχλησή της με όσα ειπώθηκαν σε προηγούμενη εκπομπή από τον Χρήστο Λούλη εξέφρασε...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Χρήστο Λούλη: «Λέει μπούρδες»

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η αγαπημένη ηθοποιός και μητέρα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Θεωρώ ότι ο Χρήστος Λούλης λέει μπούρδες (VIDEO)

Στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η ηθοποιός, μάλιστα, εξέφρασε δημόσια την ενόχλησή της με όσα ειπώθηκαν σε προηγούμενη εκπομπή από τον Χρήστο Λούλη. «Να ρωτήσουμε τον Χρήστο Λούλη που έκανε μια δήλωση πρόσφατα. Θέλω να ξέρω, είμαι συνάδελφος ή δεν είμαι; Είμαι ηθοποιός ή δεν είμαι; Θέλω να μου πει. Εγώ πιστεύω πως είμαι συνάδελφός του και θεωρώ ότι είμαι καλή ηθοποιός. Αν δεν θεωρούσα ότι είμαι καλή, θα έκανα άλλη δουλειά. Τις προάλλες έβλεπε το τρέιλερ και λέω “κοίτα να δεις, πάλι τα ίδια. Πότε θα μαζευτεί αυτός ο άνθρωπος;” και λέω θα κάτσω να δω την εκπομπή. Και επειδή ήξερα ότι θα είμαι καλεσμένη, λέω θα ετοιμάσω μια καλή απάντη

Διαβάστε το στο thestival.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου κατά Χρήστο Λούλη: «Λέει μπούρδες»!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The 2night show" και μίλησε μεταξύ άλλων για τον Χρήστο Λούλη. The post Πηνελόπη Αναστασοπούλου κατά Χρήστο Λούλη: «Λέει μπούρδες»! appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: "Θεωρώ ότι ο Χρήστος Λούλης λέει μπούρδες"

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν έχει τίποτα να χωρίσει με τον Χρήστο Λούλη, αλλά διαχωρίζει τη θέση της από τις δηλώσεις του.

Διαβάστε το στο ladylike.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ο Χρήστος Λούλης λέει μπούρδες» (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Την ενόχλησή της για τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Χρήστος Λούλης εξέφρασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, καθώς ο συνάδελφός της είχε υποστηρίξει πως τους μισούς από τους ηθοποιούς δεν τους αναγνωρίζει. Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Πηνελόπη θέλησε να τοποθετηθεί, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι θεωρεί τον εαυτό της καλή ηθοποιό, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα ασχολούταν με κάτι άλλο. Αναφορικά με τον Χρήστο Λούλη, υποτήριξε ότι λέει "μπούρδες", ενώ τόνισε ότι γνωρίζει κι άλλους καλούς ηθοποιούς οι οποίοι ωστόσο μιλούν όμορφα για τους συναδέλφους τους. «Να ρωτήσουμε τον Χρήστο Λούλη που έκανε μια δήλωση πρόσφατα. Θέλω να ξέρω, είμαι συνάδελφος ή δεν είμαι; Είμαι ηθοποιός

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Έξαλλη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Χρήστο Λούλη: «Λέει…μπούρδες»! (photo+video)

Απάντηση στα λεγόμενα του Χρήστου Λούλη έδωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία εμφανίστηκε εμφανώς ενοχλημένη… Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr The post Έξαλλη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Χρήστο Λούλη: «Λέει…μπούρδες»! (photo+video) appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ο Χρήστος Λούλης λέει μπούρδες (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου και δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια την ενόχληση της με όσα ειπώθηκαν σε προηγούμενη εκπομπή από τον Χρήστο Λούλη. Διαβάστε τη συνέχεια στο backstage24.gr The post Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ο Χρήστος Λούλης λέει μπούρδες (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου:«Πότε θα μαζευτεί αυτός ο άνθρωπος; - Λέει μπούρδες» (βίντεο)

Την Πηνελόπη Αναστασοπούλου υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show. Η εκρηκτική ηθοποιός, μάλιστα, εξέφρασε δημόσια την ενόχλησή της με όσα ειπώθηκαν σε προηγούμενη εκπομπή από τον Χρήστο Λούλη. «Να ρωτήσουμε τον Χρήστο Λούλη που έκανε μια δήλωση πρόσφατα. Θέλω να ξέρω, είμαι συνάδελφος ή δεν είμαι; Είμαι ηθοποιός ή δεν είμαι; Θέλω να μου πει. Εγώ πιστεύω πως είμαι συνάδελφός του και θεωρώ ότι είμαι καλή ηθοποιός. Αν δεν θεωρούσα ότι είμαι καλή, θα έκανα άλλη δουλειά. Τις προάλλες έβλεπε το τρέιλερ και λέω “κοίτα να δεις, πάλι τα ίδια. Πότε θα μαζευτεί αυτός ο άνθρωπος;” και λέω θα κάτσω να δω την εκπομπή. Και επειδή ήξερα ότι θα είμαι καλεσμένη, λέω θα ετοιμάσω μια καλή απάντηση

Διαβάστε το στο pronews.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Θεωρώ ότι ο Χρήστος Λούλης λέει μπούρδες

«Πότε θα μαζευτεί αυτός ο άνθρωπος; Η συνέντευξή του μου άφησε μια αστεία γεύση».

Διαβάστε το στο news.gr

Αναστασοπούλου: «Θεωρώ ότι ο Λούλης λέει μπούρδες» (vid)

Αρκετά ενοχλημένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τα λεγόμενα του Χρήστου Λούλη The post Αναστασοπούλου: «Θεωρώ ότι ο Λούλης λέει μπούρδες» (vid) appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η έντονη ενόχλησή της: «Ο Χρήστος Λούλης λέει μπούρδες»! (Video)

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν καλεσμένη στο The 2night show και δεν δίστασε μεταξύ άλλων να εκφράσει την έντονη ενόχλησή της με όσα είχε πει ο Χρήστος Λούλης σε συνέντευξή του στον Αρναούτογλου ότι δεν «παραδέχεται» τους πάντες ως συναδέλφους του. Η ηθοποιός είπε αρχικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Έκανε μια δήλωση τις προάλλες. Θέλω να ξέρω. Είμαι συνάδελφος ή δεν είμαι; Είμαι ηθοποιός ή δεν είμαι; Εγώ πιστεύω πως ναι. Είναι πολύ καλός ηθοποιός και θεωρώ και εγώ πως είμαι καλή ηθοποιός.»!

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Χρήστο Λούλη: "Λέει… μπούρδες" (video)

Έδωσε τη δική της απάντηση

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε